Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Fotorelacja z tournee SAMBASIM:)

Chustonoszka Awatar pajęczyna
    Miejscowość
    chatce na kurzej łapce

Domyślnie

Sylvetta, Twój promienny uśmiech po prostu wymiata Zastanawiam się w czym ten nocnik transportujecie (jeżeli ma być cały czas z Wami)
    Panna Maruda V 2009 i Marudnik Wielki VI 2011

Chustoguru Awatar sylvetta
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dokebu Zobacz posta
    Fotorelacja 1 klasa, kurcze tak żałuję, że nie udało nam się pójść na Wasz koncert, ale dla pocieszenia powiem, że na Steczkowską też nie poszliśmy... Liczę na to, że przy naszym następnym wypadzie do Lublina uda nam się spotkać! Tak jak już pisałam zrobiłam Dziubasowi koncert Sambasim-u w domu, włączyłam video z Waszej stronki i Młody kuprem wywijał, baaaa...rdzo mu się podobało, ciekawe jak by się zachowywał na żywo
    Hehehe! No! A juz myslałam, ze poszłas na Steczkowską....
    Dzieciaki lubią bębny, chociaz niektórzy z dziecmi uciekaja jak widzą nasz zespół grający np. na ulicy. A w Tychach normalnie widziałam jak dzecko z wa mało co nie wyskoczyło - ale z radości, a nie ze strachu

Cytat Zamieszczone przez mucha Zobacz posta
    fotorelacja z trasy koncertowej bez ani jednej fotki z koncertu??? Jako branżowiec protestuję.
    Równiez jestem oburzona tym faktem...Na czas koncertu oddaje zawsze aparat męzu - no zeby fotki nam zrobił. A teraz zaprezentuje fotki zrobione podczas trwania koncertów Sambasim:

Sanok:

Rzeszów:

No i TYchy:

dokebu
    Guest

Domyślnie

Nasz syn z reguły raczej niestrachliwy, dziwne ale lubi głośne dźwięki, ale to musi mieć po tatusiu ==> kierowniku budowy Uwielbia odgłosy maszyn, koparek, ciężarówek, jednym słowem prawdziwy facet

ChustoTata Awatar mucha
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sylvetta Zobacz posta
    Równiez jestem oburzona tym faktem...Na czas koncertu oddaje zawsze aparat męzu - no zeby fotki nam zrobił. A teraz zaprezentuje fotki zrobione podczas trwania koncertów Sambasim:

Sanok:

Rzeszów:

No i TYchy:

fotograf to prawdziwy as obiektywu.
    http://www.leniwiec.eu strona mojego zespołu
    http://www.kamilamuczynska.blogspot.com blog z fotkami moich córek

Doradca po kursie zaawansowanym Die Kinderwagenvernichtungsschule Dresden® (Drezdeńska Szkoła Unicestwiania Wózków®)

Chustomanka
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Sylvetta super fotorelacja. Fajnie byłoby jakbyście kiedyś w Bielsku zagrali jakiegoś koncerta. Chętnie bym Was zobaczyła na żywo.
    Fajnie Blanka wygląda na nocniku. My tez tak z Olcią podróżowaliśmy długo. Teraz częściej korzystamy z kibelków. Chyba że nie ma to nocnik dalej zabieramy

Chustomanka Awatar anmuszka
    Miejscowość
    Warszawa Bemowo

Domyślnie

Sylvetta super! A twój usmiech wymiata!

Uprawnienia umieszczania postów