Widziany chustotata w kółkowej. Jesteś tu?
tyle czasu tam mieszkałam i nikogo!!!! a tu prosze, tylko sie wyprowadziłam wychodzą chusty z ukrycia
E. 2009
"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski
to mój mążTo widzę w takim razie, że na Azorach więcej nosicieli jest. A nie zdarzyło się nam Was spotkać.
P 2009, I 2011, R 2013, M 2017
Pewnie pewnie, my mamy parę szmat do pomacania, jakieś wiązania mogę pokazać, a jakby co, to do Famigi też można uderzać, tam dziewczyny też mają szmaty, nosidła i inne takie cudeńkaAha, my na ten plac zabaw raczej nie chodzimy, tylko tak chciałam się pozbyć na chwilę facetów z domu to ich wysłałam na spacer. Mąż sprytnie daleko na spacer nie poszedł
![]()
jak tam mieszkalismy to moj maz chodzil na spacery na plac zabaw, ale to chyba nie jest ten o którym mówicie, ten taki wiekszy, niedaleko już Opolskiej i torów, miał wyćwiczone ze 1,5 godz. spaceru to ok. ilus tam (nie pamietam) okrążeńBylo to bardzo dokładne wyliczenie
![]()
E. 2009
hehe, no właśnie o ten plac nam chodzi. Ten przy torach i Opolskiej. To 1,5 godziny spaceru, to by chyba ze 30 okrążeń musiało być albo i więcej![]()
no wlasnie nie pamietam ile to on mowila kazde okrazenie mial obliczone na ilosc kroków wiec w sumie podawał nawet i te miarę
swirek nie?
![]()
E. 2009