dziewczyny,
kolezanka ma swieżą chuścioszkę i zapytała jaką elastyczną chustę ma kupić, a ja nigdy elastyka nie mialam to sie nie znam. Co byscie poleciły?
dziewczyny,
kolezanka ma swieżą chuścioszkę i zapytała jaką elastyczną chustę ma kupić, a ja nigdy elastyka nie mialam to sie nie znam. Co byscie poleciły?
Zoja - bożonarodzeniowy prezent '08
Niech po prostu wybierze tą, która jej się najbardziej podoba i jest przystępna cenowo. Tylko ja bym elastyka na teraz nie polecała, lato i 3 warstwy chusty na dziecku to gorąco straszliwie, niech kupi tkaną i odrazu w tkanej nosi, ja swojego wrzuciłam w kieszonkę jak miał 3 tygodnie.
jesli juz koniecznie elastyka na lato to proponuje jasne kolory
zeby sie promyczki slonca odbijaly czyli bialy kremowy itd
osobiscie jakbym teraz miala niemowlaczka i zaczynala chustowanie
poszlabym na warsztaty - z jakiego jest miasta ta mama? napewno ktos sie znajdzie w okolicy
pomacala chusty ,poogladala itd dziewczyny jej doradza - no i przeciez ma Ciebie![]()
i kupilabym tkana jak Ania radzi
OT. Janis jak patrzę na Twoją sygnaturkę to tak myślę, że powinnaś nicka na "Słoneczko" zmienić![]()
Ja bym zdecydowanie tkana zakupiła. Po pierwsze w ealstyku gorąco, po drugie tkana lepiej podtrzymuje malucha niz elastyk, którego w sumie szybciej trzeba wymienić, bo juz pod niewielkim cięzarem dziecka opada.
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
A ja tam lubię elastyki, a dla noworodka bym Gabi polecała - lub inne o podobnej mięsistości. Bardziej rozciągliwe są i łatwiej się pakuje tam noworodka szczególnie początkującemu.
[IMG]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/w/wuer2yjh0.png[/IMG]