I jak Wam się podoba?
![]()
I jak Wam się podoba?
![]()
Kiedy dzieci są małe, daj im korzenie, a kiedy są duże, daj im skrzydła.
Mnie się podoba
Lubię takie "babcine" klimaty![]()
Adam 2009
Alicja 2011
chusta ładna,ale albo ja dziś mam wzrok depresyjny,albo faktycznie smutek bije z tych zdjęć,nawet tam gdzie są uśmiechy.może o to chodziło?
a co to za wiazanie na pierwszym zdjeciu ??
bardzo smutne te zdjecia![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
chusta ładna
ale sylizacja jakaś taka
nie moje klimaty
no właśnie - fajnie wygląda ten plecaczek
a chusta baaaaaardzo elegancka, podoba mnię się
smutna?? a może raczej poważna...... dla mnie nie najgorsza![]()
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009
albo to mój monitor, albo kolory mi sie nie zdagadzają. paisley liberty miał byc fioletowy, a na zdjeciach jest szary... hm, nie wiem co myśleć.... z jednej strony elegancka, a z drugiej czegos jej brakuje...
K. 2009M. 2012
Na moim monitorze to taki ciemny, brudny fiolet w grafit przechodzący.
Oooo... mi się bardzo podoba. I kolory (takie ciemno brudno filitowo-szare) i aranżacja. Super.
No właśnie, a co to za wiązanie?
hmm, fiolet mowicie? u mnie to wyglada raczej na ciemno-szaro-grafitowy...
wiazanie fajne, choc ja nie lubie nic na brzuchu miec. ale elegancko wyglada, to fakt...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Hmmm wzór może być, ale kolor jakiś taki... no nie dla mnie. Zbyt ciemny ten kolorek i jakiś taki ziemisty, beznadziejmnie bym w nim wyglądała...
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
A dla mnie cudna stylizacja i jak najbardziej moje klimaty. Ellevil ,jak juz raz pisałam, wprowadził nowa ere w dziejach chustowania. Chusty wesżły "na salony",ze tak powiem. Zobaczcie.chusta stała sie elementem stylizacji. Przecudnym i praktycznym dodatkiem. To juz nie tylko kawałek szmaty dla matki w stylu dzieci-kwiaty, jakby mozna uogólnić , ale przepiekne,eleganckie kobiety nosza dumnie chuste i całośc jest naprawde cudna.
Jestem wdzieczna ellevilowi za te zmiane, za te cudne sesje fotograficzne, za te dodatki i za całe chustowe ambiente!
sesja jak zawsze super. A najbardziej podoba mi sie to wiązanie.
chusta zyskuje bardzo w akcji. sesja moim zdaniem super, ale wiązanie dziwne - straszny zwis!
to wzmocnione rebozo, ja je uwielbiam, właśnie za brak materiału na brzuchu: http://www.youtube.com/watch?v=SblQk...eature=related
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Ale sprytny plecak....muszę spróbować![]()
Adam 2009
Alicja 2011
chyba nie, bo natalia ma przecież coś w pasie - albo źle widzę. i chyba jest jakoś bardziej symetryczne - wygląda, jakby to był taki z krzyżem na odwrót, tylko, że ten panel jest na wierzchu. obstawiam, że zaczyna od obwiązania się z przodu, potem krzyżuje na plecach, wtedy jeden zostaje dłuższy i robi z tego ten poprzeczny panel.
mi się nie podoba, bo ja lubie jak dziecko jest wyżej. i przy tylu warstwach mam wrażenie że może być trudno dobrze to podociągać.
ale to rebozo fajnie wygląda!