niby ładne, w pierszej chwili chcialam juz sie zagłaszać do zamówienia ale jakoś cos mi nie pasuje, za bardzo przypomina mi babcine apaszki (swoja drogą zary swojego czasu postrzegalam jak szmatki z indiashopu![]()
niby ładne, w pierszej chwili chcialam juz sie zagłaszać do zamówienia ale jakoś cos mi nie pasuje, za bardzo przypomina mi babcine apaszki (swoja drogą zary swojego czasu postrzegalam jak szmatki z indiashopu![]()
E. 2009
"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski
Ostatnio edytowane przez Liv ; 27-06-2010 o 20:02
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Mnie też się podobaA stylizacja fajna, poważna i to ma swój urok! Przypomina mi klimat rzymskiego imperium: tuniki, lejący się od góry do dołu materiał.
Zuzu (styczeń 2010), Kalina (wrzesień 2012)
Doradca Akademii Noszenia Dzieci, Instruktor masażu Shantala. Bliskość na starcie - ja w sieci![]()
W Poznaniu też nosimy
nie, jeszcze nie jest dostępna, dopiero w drugiej połowie lipca
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Mi się podoba chusta, a sesja nie bardzo... ale ja nie lubię sesji Ellevilla. A co do plecaka, to mi się wydaje, że to jakaś nowa opcjaNajpierw materiał na brzuchu, później X na plecach, a dalej jak w rebozo, tzn, chusta z jednego ramienia ląduje pod pupą (tu materiał jest rozłożony) i dalej do drugiego ramienia, a tam jest węzeł.
P 2009, I 2011, R 2013, M 2017