sunflower, to, że w pupie się zwęziły to ok, ale właśnie te ściągacze u nóżek też się skurczyły. Moje dziecko jest chude a i tak jak mu zakładam to trudno mu się teraz w nich poruszać.
No, mi właśnie bardziej na tych ściągaczach zależy żeby się skurczyły. Tylko nie wiem jak do pralki wrzucić, tzn. z czym. Będę robiła pranie czerwonawych w 40stopniach (mogę dać na 30), ale w proszku i płynie. Jak wypiorę z Leny ciuszkami (bez płynu do płukania) to się boję, że mi pofarbują (mam czerwone). A i czy po praniu pralkowym to trzeba już zalanolinować...?
no właśnie, o tym farbowaniu zapomniałam.... dobrze, że jeszcze do pralki nie wrzuciłam. No to zostaje mi tylko tradycyjne straszenie - do skutku![]()
[IMG]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/w/wuer2yjh0.png[/IMG]
Ledunia, ja nie lanolinuję po każdym praniu, tylko jak widzę, że gatki zaczynają gorzej trzymać. Forma prania jak dla mnie nie powinna mieć większego znaczenia.![]()
Dziewczyny pomóżcie: Kuba ma 8 miesięcy waży 7,200 - jest bardzo drobniutki, ma szczuplutkie nóżki i brzuszek. Kupować Ski czy Mki? Niby wagowo wypada na Mki ale jak piszecie ze na Waszych 11 kilowych skarbach Mki wiszą to już sama nie wiem.
Poradzcie bo się strasznie na nie napaliłam![]()
aska.jb, ja bym kupiła M. Kostka ma wprawdzie cos około 8 kilo, no i jest normalna(ani nie za duża, ani chudzielec) i Mka jest dla niej idealna, ale to chyba kwestia dziecka.
K. 2009M. 2012