Pokaż wyniki od 1 do 20 z 46

Wątek: Jak leżą gatki storchenkinder na pupach Waszych Pociech?

Mieszany widok

Chustofanka Awatar Pati778

Domyślnie

ja bym nie ryzykowała z gumkami, bałabym się, że będą obciskać nóżki. Mam nowe ze ściągaczami, po Twoim poście założyłam małej tetrę i nic nie przeleciało, wszystko jest oki

Chustomanka Awatar ledunia
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

oooo... może je jednak przestraszę, tylko jak to zrobić żeby nie przesadzić???

Chusteryczka Awatar Aloha
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Moje gatki rozm. M się sfilcowały i już nie wiszą. Nawet bym powiedziała, że teraz za mocno dociskają te nogawki. A sfilcowały się raz, że w wyniku intensywnego użytkowania, dwa, wrzuciłam je raz do pralki, na 30 albo 40 stopni. Nie pamiętam niestety na ile

Chustomanka
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

chyba też je wrzuce właśnie do pralki, bo próbowałam straszyć wrzątek/zimna woda - i nic... tzn po praniu zawsze są bardziej skurczone, ale na drugi dzień już jej wisiały na pupci.
    [IMG]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/w/wuer2yjh0.png[/IMG]

Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

Ojojoj... ale się boję żeby mi Ska nie wyszła, ale chyba też do pralki na 40 wrzucę.

Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

wrzuć najpierw na 30 ... ja wcale nie jestem zadowolona z metamorfozy... i jeszcze zwróć uwagę na wirowanie, bo moje nie wiem czy się nie odwirowały, a to też robi swoje

Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

Wczoraj wyprałam ręcznie w mydle marsylskim i bardzo ciepłej wodzie, wypłukałam w zimnej później znowu w ciepłej i znowu w zimnej i nie ma efektu. Więc będą się bały pralki tak je wystraszy
    Tylko może najpierw na 30 spróbuje
    Ostatnio edytowane przez ledunia ; 03-07-2010 o 16:17

Chustomanka
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aloha Zobacz posta
    ja wcale nie jestem zadowolona z metamorfozy...
    dlaczego nie? za bardzo się zwęziły?

ja zauważyłam, że szare po takim lekkim straszeniu się zwęziły, drugi dzień dobrze trzymają, a czerwone rozciągnięte ciągle...
    [IMG]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/w/wuer2yjh0.png[/IMG]

Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

sunflower, to, że w pupie się zwęziły to ok, ale właśnie te ściągacze u nóżek też się skurczyły. Moje dziecko jest chude a i tak jak mu zakładam to trudno mu się teraz w nich poruszać.

Uprawnienia umieszczania postów