ja bym nie ryzykowała z gumkami, bałabym się, że będą obciskać nóżki. Mam nowe ze ściągaczami, po Twoim poście założyłam małej tetrę i nic nie przeleciało, wszystko jest oki
ja bym nie ryzykowała z gumkami, bałabym się, że będą obciskać nóżki. Mam nowe ze ściągaczami, po Twoim poście założyłam małej tetrę i nic nie przeleciało, wszystko jest oki
oooo... może je jednak przestraszę, tylko jak to zrobić żeby nie przesadzić???
Moje gatki rozm. M się sfilcowały i już nie wiszą. Nawet bym powiedziała, że teraz za mocno dociskają te nogawki. A sfilcowały się raz, że w wyniku intensywnego użytkowania, dwa, wrzuciłam je raz do pralki, na 30 albo 40 stopni. Nie pamiętam niestety na ile![]()
chyba też je wrzuce właśnie do pralki, bo próbowałam straszyć wrzątek/zimna woda - i nic... tzn po praniu zawsze są bardziej skurczone, ale na drugi dzień już jej wisiały na pupci.
[IMG]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/w/wuer2yjh0.png[/IMG]
Ojojoj... ale się boję żeby mi Ska nie wyszła, ale chyba też do pralki na 40 wrzucę.
wrzuć najpierw na 30 ... ja wcale nie jestem zadowolona z metamorfozy... i jeszcze zwróć uwagę na wirowanie, bo moje nie wiem czy się nie odwirowały, a to też robi swoje![]()
Wczoraj wyprałam ręcznie w mydle marsylskim i bardzo ciepłej wodzie, wypłukałam w zimnej później znowu w ciepłej i znowu w zimnej i nie ma efektu. Więc będą się bały pralki tak je wystraszy
Tylko może najpierw na 30 spróbuje
Ostatnio edytowane przez ledunia ; 03-07-2010 o 16:17
sunflower, to, że w pupie się zwęziły to ok, ale właśnie te ściągacze u nóżek też się skurczyły. Moje dziecko jest chude a i tak jak mu zakładam to trudno mu się teraz w nich poruszać.