Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Jaka chusta na sam początek?

Chusteryczka Awatar edoro
    Miejscowość
    lublin

Domyślnie

Z elastycznych polecałabym TYLKO i wyłącznie Moby

a w ogóle to życzę miłego wybierania
    Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
    Małe dzieła mojej Dużej już panny Co robią moje dwie lewe ręce

Chustoguru Awatar Winoroslinka
    Miejscowość
    miejsce wymarzone

Domyślnie

w elastyku sie zagotujesz, wiadomo ze latwiej ale jak nie chcesz czekać i od razu nosic, to kup tkana i spotkaj sie z kims kto Ci pokaze. Elastyk w sierpniu, a znajac nasze anomalie pogodowe to nawet i we wrzesniu Cie odstraszy. Mnie odstraszal nawet w grudniu ale uparta bylam dopiero jak sie rpzesiadlam na tkana to zobaczylam ze wcale nie musze brac kapieli po noszeniu
    E. 2009

"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski

Chustomanka Awatar dorcik81
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

skoro już zdecydowałas,że elastyk to z tych które wymieniłaś nati albo gabi
    starsza 27.11.2008
    młodsza 28.12.2010
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Chusteryczka Awatar monika999

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Winoroslinka Zobacz posta
    w elastyku sie zagotujesz, wiadomo ze latwiej ale jak nie chcesz czekać i od razu nosic, to kup tkana i spotkaj sie z kims kto Ci pokaze. Elastyk w sierpniu, a znajac nasze anomalie pogodowe to nawet i we wrzesniu Cie odstraszy. Mnie odstraszal nawet w grudniu ale uparta bylam dopiero jak sie rpzesiadlam na tkana to zobaczylam ze wcale nie musze brac kapieli po noszeniu
    w 2008 we wrzesniu bylo tak zimno , ze nosilam kurtke zimowa, pamietacie ta jesien? wrzesien lodowaty, a pazdziernik piekny sloneczny? a swoja droga przy upalach w kazdej chuscie bedziesz sie gotowac, wiec nie ma co na zapas sie martwic
    Winoroslinka- gratuluje zaparcia chuste tkana tez da sie oswoic

OT: zazdroszcze wyboru pierwszej chusty, pamietam jak czekalam na moja, a listonosz akurat sie spoznial co za emocje!!!

Domyślnie

ja z elastykow mogę bardzo polecić chusty od Pentelki do kupienia na allegro (49 zł juz z przesyłką, chyba, że podrozalo). Nosiłysmy sie w tej chuscie ladne kilka miesięcy. Na lato jak dla mnie za ciepła ale jesli i tak chcesz elastyka to chyba kazdy bedzie ciepły. Cena tej chusty super a zaraz i tak sie będziesz musiała przesiąść na tkaną...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów