Z elastycznych polecałabym TYLKO i wyłącznie Moby![]()
a w ogóle to życzę miłego wybierania![]()
Z elastycznych polecałabym TYLKO i wyłącznie Moby![]()
a w ogóle to życzę miłego wybierania![]()
Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
Małe dzieła mojej Dużej już panny
Co robią moje dwie lewe ręce
w elastyku sie zagotujesz, wiadomo ze latwiej ale jak nie chcesz czekać i od razu nosic, to kup tkana i spotkaj sie z kims kto Ci pokaze. Elastyk w sierpniu, a znajac nasze anomalie pogodowe to nawet i we wrzesniu Cie odstraszy. Mnie odstraszal nawet w grudniu ale uparta bylamdopiero jak sie rpzesiadlam na tkana to zobaczylam ze wcale nie musze brac kapieli po noszeniu
![]()
E. 2009
"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski
skoro już zdecydowałas,że elastyk to z tych które wymieniłaś nati albo gabi
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
w 2008 we wrzesniu bylo tak zimno , ze nosilam kurtke zimowa, pamietacie ta jesien? wrzesien lodowaty, a pazdziernik piekny sloneczny? a swoja droga przy upalach w kazdej chuscie bedziesz sie gotowac, wiec nie ma co na zapas sie martwic
Winoroslinka- gratuluje zaparciachuste tkana tez da sie oswoic
OT: zazdroszcze wyboru pierwszej chusty, pamietam jak czekalam na moja, a listonosz akurat sie spoznialco za emocje!!!
ja z elastykow mogę bardzo polecić chusty od Pentelki do kupienia na allegro (49 zł juz z przesyłką, chyba, że podrozalo). Nosiłysmy sie w tej chuscie ladne kilka miesięcy. Na lato jak dla mnie za ciepła ale jesli i tak chcesz elastyka to chyba kazdy bedzie ciepły. Cena tej chusty super a zaraz i tak sie będziesz musiała przesiąść na tkaną...