Kto zna? Wygodne toto? Ja musze poczekac z wyprobowaniem az sie Li obudzi
BTW jaki to Girasol? Laska mowi przy poczatku, ale nie rozumiem
Kto zna? Wygodne toto? Ja musze poczekac z wyprobowaniem az sie Li obudzi
BTW jaki to Girasol? Laska mowi przy poczatku, ale nie rozumiem
ja osobiscie nie lubie wiazan z wezlem z boku. latwiej osiadaja i wezel mi przeszkadza
też chyba bym nie polubiła takiego wiązania, po Kuba by sie wściekał na ten węzeł
ale wygląda ciekawie
Mama Kubusiai Basi
Wiązania nie próbowałam, a ten girasol to Claudia Jean![]()
M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016
eee, dziwnie wygląda, dziecko nisko, chyba nie mam ochoty wypróbowywać
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
wyprobowalam - mnie sie podoba jako alternatywa dla kolkowej z ktora sie nie lubie. szkoda tylko, ze mamsame dlugie chusty, bo nie wiedzialam co z ogonem zrobic.
a to, ze dziecko nizej niz w innych wiazaniach to nawet mi sie podobalojakos tak pod piersi sie wmontowala
![]()
obejrzałam bo myslalałm po wpisie Jasnie Pani ze bedzie szybko hop! jak do kółkowej a tu klops! Jedynie fajne dla tych co nie lubia supła na dole a mnie to obojetne. Szkoda, juz myslalam ze jakies szybkie wiązanie na wsiad i wysiad. Acha i pewnie fajne dla tych wyjadaczek ktorym juz bokiem wychodzą wszystkie typowe wiązania, ja to nawet na plecy jeszcze nie wrzucilam bom cykor![]()
E. 2009
"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski
prawde mowiac to mi dociaganie kolkowej dluzej schodzi niz zawiazanie tego wiazania, ale jak juz pisalam ja i kolkowa nie jestesmy kompatybilne![]()
Juz trzy razy zamotalam, zeby sprawdzic, czy za pierwszysm razem mi sie tylko udalo tak szybko zaiwazaci coraz bardziej mi sie podoba. Zmodyfikowalam o dodanie wezla plaskiego, zeby sobie latwiej dociagac. Musze zanabyc chuste w rozmiarze 4 bo mi ogony sie placza
Sorry za jakosc i poziom "spod pepka" zdjecia, ale Lu robila
![]()