A myślicie, że dam radę nauczyć się wiązania kieszonki samodzielnie? czy będę raczej potrzebowała konsultacji bezpośrednich?![]()
A myślicie, że dam radę nauczyć się wiązania kieszonki samodzielnie? czy będę raczej potrzebowała konsultacji bezpośrednich?![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
ja dałam rade, więc Ty też daszWklejałam swoje zdjecia tutaj na forum z prosba o poradę i ocene, obserwowałam też inne zdjęcia i uwagi, czytałam porad jak dociagać (np. bezcenna dla mnie rada ze ciagnac nie w góre ale w bok
i spokojnie sama mozesz sie nauczyc
E. 2009
"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski
No to świetnie, bo jak tylko zakupię chustę będę pewnie chciała od razu ćwiczyćSpróbuję dorwać jakąś łódzką chustomamę do pomocy oczywiście.
Wiecie może które z chust w fiolecie lub bordo są dobre, mogą by te wzorzaste, pasiaste..ale i te gładkie??![]()
Fajne są Didymosy, Strocheweige, Girasolki, Elleville, Nati.... mają dodatki lnu, bambusa, jedwabiu, wełny czy kaszmiru, zresztą wszystkie są fajnewybierz tą która Ci się najbardziej podoba i to będzie najlepszy wybór
![]()
mnie też radzono, by wybrać tą, która się najbardziej podoba, i coś chyba w tym jest
a potem zobaczysz, czy Ci się dobrze nosi i możesz spróbować czegoś innego
Przeglądałam, oglądałam...i natknęłam się na Storchenwiege Leo bordeaux. Miłość od pierwszego wejrzenia!Co o niej sądzicie? Nadaje się na pierwszą? Może służyć jako całoroczna? ale się na nią nakręciłam ;P