...
...
Ostatnio edytowane przez słoneczny_blask ; 01-01-2014 o 10:43
kupowałam w grudniu 2008 mandukę ice rose. Cena obejmowała też torbę
dawniej torby były na stałym wyposażeniu w komplecie z nosidłem- i ta k z nich nie korzystałam
potwierdzam,że dawniej był dołączane za free,przynajmniej w limitach
No właśnie. Sprzedałam petrola z torbą i kupiłam nową manducę bez i się zastanawiałam czy do petrola była dołączona, cz ktoś dokupował (nie byłam pierwszą właścicielką). Na zdjęciu w pierwszym poście są fotki toreb i plecaków i zastanawiałam się, czy to wszystkie dostępne. Czy do pasiaków SkyLine nie ma?
a u mnie torba uzytkowana częściej niż nosidło - się z nią nie rozstaję![]()
Tak jak pisałam słonecznemu_blaskowi w wątku reklamowym - tydzień temy zapytałam producenta o torby/plecaki. I dostałam taka oto odpowiedź:
" We supply Manduca in decorative box. But you can buy the tote bag for
Manduca
extra. Following colours of tote bag are available now:
black,red,natural,grey. Price is 5,50 Euro.
You can see the colours for example here:
http://kirschbaeumchen.de/shop/artic...ngsbeutel.html"
Żadna z nowych Manduc (ani standardy ani limity) nie maja w pudłach toreb/plecaków.
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Z toreb na zamówienie, dostepne są tylko kolory :czrana,czerwona,naturalna i szara .Plecaków nie ma,jest jeszcze pouch(torebka) w kolorze czarnym.
Ewentualnie w sklepach niemieckich mozna poszukać innych kolorów toreb których nie ma obecnie u producenta![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
to może ja jako sprzedawca się wypowiem.
mniej więcej od sierpnia lub września 2009 (nie pamiętam dokładnie) pojawiły się manduki bez worków/toreb w komplecie. Najpierw limitowane, zapakowane w kartonowe pudełko bez dodatkowych toreb a kilka miesięcy później już też te standardowe. Z tego co ja wiem to do najnowszych limitów nie szyją toreb, ale mogę się mylić bo przy ostatnim zamówieniu nie pytałam. Wcześniej, jak kilka dziewczyn pytało o torby były tylko kolory standardów.
Jeśli chodzi o saszetkę to ja taką używam, ale nie mogę nic więcej napisać bo mam ją też w sprzedaży i to była by już reklama.
Dziewczyny, a wiec uwazacie ze fajnie miec pasujaca torbe do nosidelka? My wlasnie wprowadzamy juz na dniach. Torby sa juz gotowe ale nie mam zdjec...
Mama Amelki 18.12.2006, Julka 19.11.2008 i Leosia 20.03.2013
Nosidełka Ergonomiczne & Chusty TULA:
http://www.BabyTula.pl
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci