więc i pora na nas. dziękujemy pięknie za mozliwość testowania. testowaliśmy ABC takie jak na zdjęciach powyżej, czyli brązowe w takie kółeczka
no szczerze, to kolorystyka nie powala, ale samo nosidło jest super. Pasy wg mnie wypełnione w sam raz, świetna opcja zapinania pasów na krzyż jak dzieć z przodu, chestbeltok, trochę sie rolują pasy, ale to samo jest w 7panel, więc jakos mnie to nie raziło.
Nosidło albo dla maluszka, albo dla troche starszego dziecka, takie pomiędzy ma problem czy wyjąć rczki, bo wtedy panel jest za wysoki, a z rączkami pod niewygodnie. nie potrafie jednak odkreślić w jakiej granicy wiekowej (chyba zależy to od dziecka).
Nie próbowalyśmy kapturka, bo dzieć zasnął z rączkami na wierzchu i się nie dało, ale podejrzewam że dla roczniaka byłby za krótki (jak u Zosinej - do połowy karczku, a to troche za krotkie) jednocześnie szkoda żeby byl dluższy, bo zakrywałby panel. nie mam pojęcia jakie rozwiązanie byłoby tu dobre. może bez kapturka?
Pośród kilku nosideł jakie przewineły sie nam przez łapki, ABC jest zdecydowanie jednym z faworytów. Troche cena mogłaby byc niższa.
ah no i zdjęcie:
![]()