testowych ani cudzych nigdy nie mialam,moj kot za to na poskladanych lubi spac, na rzucoych byle jak - nie kladzie sie nawet
testowych ani cudzych nigdy nie mialam,moj kot za to na poskladanych lubi spac, na rzucoych byle jak - nie kladzie sie nawet
warkoczuję głównie na dworze, jak dziecię zechce wyjść, zeby nie ciągać ich po ziemi. I w domu też chusty wiszą zaplecione.
Nauczyła mnie Dominika - dziękuję![]()
super tez nie wiedzialam jak to sie robi wlasnie zaplotlam swoj 1wzy chustowy warkocz i nawet wyszedl dzieki!![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
A czy warkocze dzialaja na chusty z lnem? Taki warkocz pomaga zlamac nowa chuste z lnem?
metis1 a tak z ciekawośvi - pierwsza z lewej - co to za cudo??![]()
nasze warkocze
![]()
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!
Ola mama Nawojki'06 Mieszka'00 Matiego'97 Jaśminy'93 Emanuela'91
"Małe kocha bo potrzebuje Duże potrzebuje bo kocha"
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
Reprezentant firmy Girasol® w Polsce
Exclusive Girasol chusty
handmade by Ola torby etc.
ED
...właśnie - Vatanai Maruyama, już nie mój, choć jeszcze do wtorku u mnie
W warkoczu czasem trudno rozpoznać chustę...![]()
Rodzinka cała śpi... no to zaplotłam na próbę te warkocze. Podobają mi się, chyba to stanie się regułą zatem.
Dzięki za przypomnienie tematu, choć filmik z You Tube wklejony niegdyś przez Yazoo bardziej mi pomógł niż ta instrukcja z Chuścianego Zakątka.
Marcinek luty 2009, Emi luty 2011, Bartuś marzec 2013
Doradca Noszenia ClauWi® www.chusty.opole.pl // Sklep: www.graszki.pl
"Kiedy dołączamy do dzieci w świecie zabawy, otwieramy drzwi do ich życia wewnętrznego i spotykamy się z nimi serce w serce." (L.J.Cohen)
no dobra... rapalka zapleciona. Jak długo ma siedzieć w warkoczu? Czy złamię ją dopiero zaplatywaniem/rozwiązywaniem i tak w kółko?
Hm... całkiem wygodnie się siedzi na warkoczu![]()
Zmartwię Cię- najlepiej plecenie i rozplatanie.... Niemniej- siedzenie też cos daje, ale dużo mniej. wieczorek wsadź sobie rozplecioną chuste pod prześcieradło, albo facetowi- w zaleznosci, które się bardziej wierci
Mi złamac Rapalki się nie udało, jedyna chusta na jakiej poległam, a łamałam nowe lny Natkowe, konopie i lny Oszkowe i nie miałam wiekszych problemów![]()
Twarda bądź! tobie się uda! Trzymam kciuki!
Może zrób hamak dla Lenki? też powyciaga, albo pociagajcie z chłopem jak kiedys wyciagało sie prześcieradła, tylko nie za mocno, bo jeszcze Wam trzasnie i będzie na mnie...