warkocze są super!! ja dziś z jednym spałam![]()
warkocze są super!! ja dziś z jednym spałam![]()
u nas nawet maz nauczyl sie swego czasu plesc warkocze chustowe, tak bardzo sie nam podobaly![]()
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
wiecie tak was czytami chyba musze zaplesc swoje bidne trzy chusty, tym bardziej, ze ja to zawsze mam nie stosik, a kotłowaninę na pólce w szafie, bo jak ścigne chuste, tak ja wrzuce, potem wyciągam inną i tak w kólkoa Wy składaci od razu po zdjęciu?
u mnie w ogole chusty sie tak typowo po kanapach poniewierają. przynajjmniej zlamne raz dwa.
ja sobie często plotę warkocze, szczególnie na ince, co by zmiękła
staram się też od razu składać i odkładać do szafki, a już zawsze robię tak z pożyczonymi i testowymi, ale to dlatego, że mam 2 koty i boję się, że mogłyby przez przypadek lub "układając się" na chuście pozaciągać ją
ostatnio wstawałam w nocy, bo mi się przypomniało, że moje paprotki zostały na krześle komputerowym (siedziałam w celu łamania, oczywiście)...a często sypia tu moja kotka...całe szczęscie tym razem wybrała inne miejsce do spania![]()
testowych ani cudzych nigdy nie mialam,moj kot za to na poskladanych lubi spac, na rzucoych byle jak - nie kladzie sie nawet
warkoczuję głównie na dworze, jak dziecię zechce wyjść, zeby nie ciągać ich po ziemi. I w domu też chusty wiszą zaplecione.
Nauczyła mnie Dominika - dziękuję![]()
super tez nie wiedzialam jak to sie robi wlasnie zaplotlam swoj 1wzy chustowy warkocz i nawet wyszedl dzieki!![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
A czy warkocze dzialaja na chusty z lnem? Taki warkocz pomaga zlamac nowa chuste z lnem?
metis1 a tak z ciekawośvi - pierwsza z lewej - co to za cudo??![]()
Marcinek luty 2009, Emi luty 2011, Bartuś marzec 2013
Doradca Noszenia ClauWi® www.chusty.opole.pl // Sklep: www.graszki.pl
"Kiedy dołączamy do dzieci w świecie zabawy, otwieramy drzwi do ich życia wewnętrznego i spotykamy się z nimi serce w serce." (L.J.Cohen)