Pokaż wyniki od 1 do 20 z 47

Wątek: warkocz z chusty :)

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar letka
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

no dobra... rapalka zapleciona. Jak długo ma siedzieć w warkoczu? Czy złamię ją dopiero zaplatywaniem/rozwiązywaniem i tak w kółko?
    Hm... całkiem wygodnie się siedzi na warkoczu
    Wracam
    Mama od 2011 roku

https://www.facebook.com/madebymamla

Chusteryczka Awatar owieczka33
    Miejscowość
    Warszawa BMW ;)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez letka Zobacz posta
    no dobra... rapalka zapleciona. Jak długo ma siedzieć w warkoczu? Czy złamię ją dopiero zaplatywaniem/rozwiązywaniem i tak w kółko?
    Hm... całkiem wygodnie się siedzi na warkoczu
    Zmartwię Cię- najlepiej plecenie i rozplatanie.... Niemniej- siedzenie też cos daje, ale dużo mniej. wieczorek wsadź sobie rozplecioną chuste pod prześcieradło, albo facetowi- w zaleznosci, które się bardziej wierci

Mi złamac Rapalki się nie udało, jedyna chusta na jakiej poległam, a łamałam nowe lny Natkowe, konopie i lny Oszkowe i nie miałam wiekszych problemów

Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez owieczka33 Zobacz posta
    Zmartwię Cię- najlepiej plecenie i rozplatanie.... Niemniej- siedzenie też cos daje, ale dużo mniej. wieczorek wsadź sobie rozplecioną chuste pod prześcieradło, albo facetowi- w zaleznosci, które się bardziej wierci

Mi złamac Rapalki się nie udało, jedyna chusta na jakiej poległam, a łamałam nowe lny Natkowe, konopie i lny Oszkowe i nie miałam wiekszych problemów
    no to nie pocieszyłaś Ciężko było zapleść... Twarde to dziadostwo, nawet suszarka nie dała rady. Siedzę na warkoczu. Najbardziej się kręci Lena ale ona za lekka jest. No nic, zrobię sobie maraton z filmem i będę machać do skutku...
    Wracam
    Mama od 2011 roku

Chusteryczka Awatar owieczka33
    Miejscowość
    Warszawa BMW ;)

Domyślnie

Twarda bądź! tobie się uda! Trzymam kciuki!

Może zrób hamak dla Lenki? też powyciaga, albo pociagajcie z chłopem jak kiedys wyciagało sie prześcieradła, tylko nie za mocno, bo jeszcze Wam trzasnie i będzie na mnie...

Chusteryczka Awatar nautika
    Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Ja szybko złamałam Natkę lnianą, ale właśnie ciągłym zaplataniem jej i odplataniem, ciągnięcie zaplecionego warkocza, przeciąganiem.
    Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
    Kacper 2016 - Paskud
    Maksymilina 2019 - Gustlik

Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

Plotłam warkocz w drodze do Wrocławia na zakupy. Mąż się śmiał, że chusta nadal stoi. Stwierdził że mogłam kupić natkę
    Wracam
    Mama od 2011 roku

Chusteryczka Awatar Magenta
    Miejscowość
    Polska Pn

Domyślnie

ja moją rapalkę namiętnie motałam wokół nogi ławy, tzn. nie umiem warkocza zapleść, zawiązywałam po prostu supły jeden za drugim, ciągnęła to, deptałam po niej na boso, po paru takich zabiegach było o niebo lepiej do....momentu wyjęcia z pralki, koszmar deski powracał. nie wiem co zrobiła z nią Amst, ale po powrocie z farbowania z jednej strony aż jej taki meszek się pojawił, potem ją prałam i suszyłam suszarce i jest już lepiej. ciekawe co by się stało, gdybym ją wysuszyła tradycyjnie

Uprawnienia umieszczania postów