stan oczywiscie na dzisiaj i z szacunkiem dla de gustibus non disputandum est.
tym bardziej, ze watek "nigdy nie mow nigdy" dowodzi, ze gusta sie zmieniaja.
ja nie kupilabym gestych pasiakow, pawi, nino szkieletorkow.
stan oczywiscie na dzisiaj i z szacunkiem dla de gustibus non disputandum est.
tym bardziej, ze watek "nigdy nie mow nigdy" dowodzi, ze gusta sie zmieniaja.
ja nie kupilabym gestych pasiakow, pawi, nino szkieletorkow.
Pawi i nino !!
Pasja my chyba podobne gusta chuściane mamy![]()
Ala (15.04.2007) Martyna (18.04.2011) i 2 Maluszki[*]
millefiorichyba zeby jakies inne kolory sie pojawily
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
pawi, nino i chust żółtym kolorze.
ANIA
chuściane dzieci:
Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08
to ja dodam jeszcze chusty w białych kolorach. wyglądają jak prześcieradła mimo ich niejednokrotnie szlachetnego składu.
nie wiem![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
rozowej.
Ewentualnie Tuzuza Hoppa.
w zyciu nie kupie rózowej chusty i w rysunki (chmurki, elipsy, kwiatki)![]()
jako posiadaczka dwóch nino musze napisać, że chusty te wiele zyskują w miarę noszenia i sa niedoceniane.
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
kwiatków, bratków i stokrotek, misiów, ptaszków i innych przytulanek
do tego NIGDY różowa
O ile pawie w wresji brązowej jeszcze się bronią to na pewno nie kupiłabym nino, nie dziwię się że jest niedoceniane, bo jakby się super nie nosiło to wygląd tych szkieleto-plemników mnie zniechęca
Całkiem białą bym kupiła do zafarbowania![]()
Pomóżmy Teosiowi! www.naturscy.pl/teo
takiej jak juz mam.
po co mi druga![]()
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
PadłamZamieszczone przez Zuzia
piękne stwierdzenie!
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
hmmm, jak zwykle nie jestem zdecydowana![]()
czarnej, ciemno szarej, brązowej, większosci pasiaków didka, inki (sorki ale zbrzydła mi na zdjęciach -mimo, ze to była moja pierwsza platoniczna miłość)
nie-skośnokrzyżowej dla cięzszego dziecka.
Dla mnie większe znaczenie mają własciwosci nosne niż wygląd (tutaj preferencje zmieniają mi się zbyt czesto) dlatego chętnie przytuliłabym szkieleciki nino
btw -wiecie, ze trudno jest czasami pisać tak, zeby nie urazic dziewczyn sprzedających?? I mam w nosie szczerość -jak mogę uniknąć sprawienia komuś przykrości to to zrobię!
Po didku pojechac najłatwiej bo jest najbardziej bezosobowy lub też jest tak jakby dobrem ogólnym -punktem odniesienia![]()
JAKIEJ???Zamieszczone przez McBaby
![]()
na h..? na d..? czy inne?![]()
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
Nie wydaje mi się żeby można było kogoś urazić tym że się wyrazi swoje upodobania co do wzorów i kolorówZamieszczone przez polaquinha
A po didku najłatwiej pojechać bo robi chusty najbardziej różnorodne. Mniejsze firmy po prostu nie mogą tak ryzykowac wypuszczeniem jakiegoś kontrowersyjnego wzoru.
Pomóżmy Teosiowi! www.naturscy.pl/teo
ja dopiero poczatkuje i nie znam wszytskich typow i wzorow chust, ale na 100 pro nie wzielabym rozowej, bo okropnie mi w tym kolorze
5 lipca 2008 roku urodzil sie nasz pupiszon Ern(est)
Zuziu, ja generalnie mam taką schizę na niesprawianie przykrości (no chyba, ze mnie ktoś wkurzy na maksa lub po prostu dotknie jakiegoś tam słabszego mojego punktu -wtedy szaleję)
z drugiej strony zdaję sobie sprawę, ze podobne watki są szalenie opiniotwórcze dla nowych osób w tym temacie... po prostu przypominam sobie, ze na poczatku zwracałam szczególną uwagę na wypowiedzi dziewczyn z największą liczbą postów... i pomimo,że nie oddaje to eksperckości danej osoby (patrz: móje doświadczenie chustowe/liczba postów) to "tonący brzytwy się chwyta" i sposród morza informacji wyławia się te najbardziej parwdopodobnie najwartościowsze...
Dlatego tez jeżeli mogę pochwalić z uzasadnieniem to to robię, jesli cos mi się niepodoba, a moje powody mogą się okazać merytorycznie irracjonalne to wolę siedziec cicho. Pomimo, ze są takie firmy/sprzedające, których subiektywnie -powiedzmy -nie kocham![]()
spokojnie, pola. piszemy tylko o swoich preferencjachnikogo nie obrażamy, prawda?