Pokaż wyniki od 1 do 17 z 17

Wątek: Potrzebne cos dla męża

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Winoroslinka
    Miejscowość
    miejsce wymarzone

Domyślnie Potrzebne cos dla męża

powrócił temat noszenia przez małżonka, a ponieważ mamy tripinka to powiedział ze w różu to on nosił nie bedzie, kupfera chce sprzedać wiec - niebiosa o dzieki - powstaje potrzeba nowego nabytku. Ale tak zaczelam sie zastanawiac czy nie lepiej kupic mu MT? Czytalam w watkach ze raczej dla starszych dzieci ale jak jest naprawde? Musi siedziec?
    Mała ma teraz 7 m-cy
    Z tego co wiem mt mozna i na brzuchu i na plecach tak? Czy rozmair musi być tak dokładnie pod dana osobę?
    Jesli dubluje temat - przepraszam i prosze o naprowadzenie - uzylam wyszukiwarki ale nie mogłam znaleźc konkretnych odpowiedzi "pod siebie"
    E. 2009

"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

A może nosidło? u nas sie sprawdza rewelacyjnie - ja chustowa, mąż nosidłowy tylko. Też jest z czego wybierać
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Chusteryczka

Domyślnie

też myślę, że jakies nosidło, bo latwiejsze w uzyciu i uniwersalne. my nabyliśmy drogą wymiany ono, jest czarne, wiec dla niego super, w ogóle jestesmy zadowoleni, aczkolwiek pasy wiaże mu nadal ja, wiec może cos takiego zapinanego kilk i juz, wybór jest ogromny, powodzenia w przeszukiwaniu recenzji
    K. 2009M. 2012

Chustoguru Awatar Winoroslinka
    Miejscowość
    miejsce wymarzone

Domyślnie

a czy jednym z rodzajów nosidła nie jest MT? Ja juz skołowana jestem latam po wątkach i glowa boli. Nie rozróżniam co jest czym i czym sie różni. Ale jedno podstawowe pytanie: czy jesli mała nie siedzi jeszcze (nie siada ani nie siedzi) to czy nie powinnam zaczekać? I jak sie nosi takie nosidło przodem? Bo wszedzie widze zdjecia tylko na plecach
    E. 2009

"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski

dokebu
    Guest

Domyślnie

Z tego co mi wiadomo, to warunkiem noszenia w MT jest samodzielne siedzenie dziecka. MT to rodzaj chusto-nosidła, najlepiej obejrzyj sobie instrukcję wiązania MT na necie, jeśli chodzi o męża to w przyszłości polecam nosidło ergonomiczne... mój mąż twierdzi, że cyt: "te sznurki są obciachowe i mało męskie", ale to tylko jego opinia.
    No i fakt w ergo szybciej się "pakuje" maluszka do środka.

Wiesz mąż niech sobie sam poogląda i zastanowi co mu się podoba a co nie, żeby później nie mówił jak mój. Dla mnie MT jest super! Teraz marzy mi się ergonomik... ale się zobaczy. O chustach nie mogę się wypowiadać, bo... za późno znalazłam to forum!
    Ostatnio edytowane przez dokebu ; 19-06-2010 o 21:20

Chusteryczka

Domyślnie

ja mam angelpacka (nawet na zbyciu), który super nam się sprawdził do roku. w męskich kolorach mam. byłam zachwycona i żal, że dzieć nam wyrósł. lekki, miękki, wygodny, szybko się zakłada i super dociąga.

Uprawnienia umieszczania postów