dla mnie jest przejrzyście i czytelnie
kolory - rzecz gustu mnie nie rażą
a tak wogłe to jestem zajarana że formum działa, bo dziś muszę w pracy swoje frycowe odsiedzieć i moge sobie chustyinfo poczytać i mam czas na wejście w wątki w które normalnie bym ominęła
W odpowiedzi na OTpozwoliłam sobie dodać Cię do listy ignorowanych i tym samym przekonać się jak właściwie działa ta funkcja.
Mam wielką nadzieję, że w ten sposób nie będę traciła czasu na privy i niesympatyczne komentarze którymi mnie raczysz z sobie tylko wiadomych powodów.
Wszak moja niechęć do Twych nieżyczliwych często komentarzy RÓWNIEŻ MA RACJĘ BYTU i IMO nie powinna wyzwalać ataków personalnych na jakie sobie pozwalasz.
Kolejne zgłoszę do modów.
dziękuję.
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
nie wiem jak sie u Ciebie w przedszkolu robiło/mówiło ale przykro mi, ze uzylas słowa doniesc czy skarzyc jako nazwy dla mojej niecheci bycia obrazaną na privie JUZ KOLEJNY RAZ w odwecie za wyrazenie zdania sprzecznego ze zdaniem innej forumki.
nawiasem mowiac JUZ WCZESNIEJ poprosilam moda o usuniecie tego OT w trosce o samopoczucie innych czytających- i tu Cie w pełni popieram.
mod to nie policja;] a forum to dla mnie nie miejsce na walki i ja ich tu ani na priv prowadzic nie bede.
spoko, to się nie powtorzy, niepotrzebnie dałam się sprowokowac- znalazłam juz rozwiązanie.
Ostatnio edytowane przez b.szczelna ; 27-06-2010 o 15:59 Powód: mod to NIE policja;]
OT:
halo halo....b.szczelna ty do mnie pijesz ?
bo ja tam oczy sarkastycznie () wywaliłam i myślałam że zrozumiałe to jest
jest czy nie jest ?
bo sie już pogubiłam
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
pozwolę sobie na wkrojenie się w przepychanki
jeśli chodzi o mnie, to już zapomniałam jak wyglądała poprzednia szata![]()
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
Dziewczyny, jeśli chodzi o kasowanie, to przykro mi, ale po ostatniej burzy, jaką większość zrobiła o kasowanie, kasować nie będę.
Chcę Wam też powiedzieć, że jest opcja raportowania postów i nie służy jedynie do donoszenia na bezprawną reklamę i spam
Jeżeli uważacie, że ktoś przekracza granice dobrego smaku, grzeczności i ogólnie zasad zgodnego współżycia w przestrzeni wirtualnej - raportujcie.
Moderacja ma środki do przeciwdziałania takim zachowaniom
Myślę sobie, że wyprodukuję osobny wątek na ten temat![]()
hihi tu już nie mam nic do dodania, magda mnie dobrze zrozumiała
Biedrono jak kto do mnie sercem to ja sercem i śledzioną i co tam jeszcze mam
ciesząc się nie widzeniem już wspomnianego krytykanctwa polecam tę opcję uprzejmie, forum pięknieje
modom współczuję braku takiej możliwości
i mając na uwadze brak opcji skasowania, więcej postaram się przykrymi OTami nie bronić- nie dochodzą privy więc i powodu raczej nie będzie.
ciekawe czy istnieje taka funkcja: wnosić głównie krytykę, napastliwosc, niezadowolenie i czepialstwo- jesli tak to wiem kto ją pełni.
nie mogłam się powstrzymać;]
a mojej strony, OT the end
nie mam siły czytać całości ale
1. Jazzoo dziękuję Ci za forum i za pracę jaką zechciałaś w nie włozyć
2. nie wiem jaki miałaś wpływ na kolorystykę ale dla mnie jest piękna, jasna i optymistyczna
3. ale gdyby miała być inna to też bym się cieszyła... byleby działalo...
o gustach podobno się nie dyskutuje .. i zawsze mi się wydawało, że duszą forum są forumki i informacje jakie można na nim znaleźć a nie logo czy kolor ikonek.... ale ja ze wsi, ja się nie znam.
kasować może i nie kasujemy ale zablokować możemy, co czynię.
jestem w szoku, szczerze powiedziawszy.
1. nie ma miejsca na demokrację przy wolontariackiej i darmowej pracy adminów oraz 3 tysiącach użytkowników.
2. powiem wprost, i to nie pierwszy raz - jeśli komuś przeszkadzają zapisane bądź umowne zasady panujące na forum - nie musi tu być i się męczyć. jest wiele miejsc w sieci, które zapewne spełnią wygórowane i wysublimowane oczekiwania najróżniejszych użytkowników. gdyby chusty.info było mało ciekawym miejscem i z samymi niedogodnościami, to na pewni tak tłoczno i gwarno by tu nie było.
sugestie, oferty pomocy etc są jak najbardziej mile widziane ale też o wszystkim decyduje administratorka czyli jazzoo.
3. zanim zaczniecie publicznie narzekać na, przepraszam, pierdoły to się zastanówcie pięc razy czy to dobry czas i dlaczego np. w tym przypadku forum się zmienia.
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich