Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 41 do 57 z 57

Wątek: Czy to jest nowa szata graficzna forum???

Chustoguru Awatar JoShiMa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez b.szczelna Zobacz posta
    mimo wszystko dokładnie tak Cię osobiście odbieram;]
    Jeśli chodzi o Ciebie, to wcale mnie to nie dziwi EOT.

Guest
    Guest

Domyślnie

dla mnie jest przejrzyście i czytelnie
    kolory - rzecz gustu mnie nie rażą

a tak wogłe to jestem zajarana że formum działa, bo dziś muszę w pracy swoje frycowe odsiedzieć i moge sobie chustyinfo poczytać i mam czas na wejście w wątki w które normalnie bym ominęła

Chusteryczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JoShiMa Zobacz posta
    Jeśli chodzi o Ciebie, to wcale mnie to nie dziwi EOT.
    W odpowiedzi na OTpozwoliłam sobie dodać Cię do listy ignorowanych i tym samym przekonać się jak właściwie działa ta funkcja.
    Mam wielką nadzieję, że w ten sposób nie będę traciła czasu na privy i niesympatyczne komentarze którymi mnie raczysz z sobie tylko wiadomych powodów.
    Wszak moja niechęć do Twych nieżyczliwych często komentarzy RÓWNIEŻ MA RACJĘ BYTU i IMO nie powinna wyzwalać ataków personalnych na jakie sobie pozwalasz.
    Kolejne zgłoszę do modów.
    dziękuję.

Chusteryczka Awatar bubusita
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez b.szczelna Zobacz posta
    W odpowiedzi na OTpozwoliłam sobie dodać Cię do listy ignorowanych i tym samym przekonać się jak właściwie działa ta funkcja.
    Mam wielką nadzieję, że w ten sposób nie będę traciła czasu na privy i niesympatyczne komentarze którymi mnie raczysz z sobie tylko wiadomych powodów.
    Wszak moja niechęć do Twych nieżyczliwych często komentarzy RÓWNIEŻ MA RACJĘ BYTU i IMO nie powinna wyzwalać ataków personalnych na jakie sobie pozwalasz.
    Kolejne zgłoszę do modów.
    dziękuję.
    Dziewczyny, sorrrry, ale chodźcie proszę z takimi "rzeczami" na priv, bo ja nie wiem jak inni, ale mnie to nie interesuje kto, gdzie, dlaczego i na kogo "naskarży" i kto "jest u pani", bo tak przynajmniej się u mnie w przedszkolu mówiło, jak się szło na kogość donieść.
    Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
    *Paulo Coelho*

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bubusita Zobacz posta
    Dziewczyny, sorrrry, ale chodźcie proszę z takimi "rzeczami" na priv
    Próbowałam

Chusteryczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bubusita Zobacz posta
    Dziewczyny, sorrrry, ale chodźcie proszę z takimi "rzeczami" na priv, bo ja nie wiem jak inni, ale mnie to nie interesuje kto, gdzie, dlaczego i na kogo "naskarży" i kto "jest u pani", bo tak przynajmniej się u mnie w przedszkolu mówiło, jak się szło na kogość donieść.
    nie wiem jak sie u Ciebie w przedszkolu robiło/mówiło ale przykro mi, ze uzylas słowa doniesc czy skarzyc jako nazwy dla mojej niecheci bycia obrazaną na privie JUZ KOLEJNY RAZ w odwecie za wyrazenie zdania sprzecznego ze zdaniem innej forumki.
    nawiasem mowiac JUZ WCZESNIEJ poprosilam moda o usuniecie tego OT w trosce o samopoczucie innych czytających- i tu Cie w pełni popieram.

mod to nie policja;] a forum to dla mnie nie miejsce na walki i ja ich tu ani na priv prowadzic nie bede.

spoko, to się nie powtorzy, niepotrzebnie dałam się sprowokowac- znalazłam juz rozwiązanie.
    Ostatnio edytowane przez b.szczelna ; 27-06-2010 o 15:59 Powód: mod to NIE policja;]

Chustoholiczka Awatar Biedronka
    Miejscowość
    Sobótka/Wrocław

Domyślnie

OT:

halo halo....b.szczelna ty do mnie pijesz ?

bo ja tam oczy sarkastycznie () wywaliłam i myślałam że zrozumiałe to jest
    jest czy nie jest ?

bo sie już pogubiłam
    moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
    Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
    http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )

Chusteryczka Awatar ewadbr
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

pozwolę sobie na wkrojenie się w przepychanki

jeśli chodzi o mnie, to już zapomniałam jak wyglądała poprzednia szata

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Biedronka Zobacz posta
    OT:

jest czy nie jest ?

bo sie już pogubiłam
    Biedroneczko,myślę,że to nie do Ciebie a do tych,co niejedno na tym forum zdążyli już w krótkim czasie skrytykować
    czego trudno nie przeoczyć

Chusteryczka Awatar Mita

Domyślnie

między krytyką, a krytykanctwem to chyba jest duża różnica?

-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
    -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Chustoholiczka Awatar Biedronka
    Miejscowość
    Sobótka/Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magda1980 Zobacz posta
    Biedroneczko,myślę,że to nie do Ciebie a do tych,co niejedno na tym forum zdążyli już w krótkim czasie skrytykować
    tak sobie też myśle ,ale wolałam się upewnić...
    ja jej sercem a ona mi kijem
    moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
    Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
    http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mita Zobacz posta
    między krytyką, a krytykanctwem to chyba jest duża różnica?
    duża,Mita,oj,duża

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Dziewczyny, jeśli chodzi o kasowanie, to przykro mi, ale po ostatniej burzy, jaką większość zrobiła o kasowanie, kasować nie będę.

Chcę Wam też powiedzieć, że jest opcja raportowania postów i nie służy jedynie do donoszenia na bezprawną reklamę i spam
    Jeżeli uważacie, że ktoś przekracza granice dobrego smaku, grzeczności i ogólnie zasad zgodnego współżycia w przestrzeni wirtualnej - raportujcie.
    Moderacja ma środki do przeciwdziałania takim zachowaniom

Myślę sobie, że wyprodukuję osobny wątek na ten temat

Domyślnie

Kończąc już to nieprzyjemne OT zaznaczę, że nigdy nikogo za pośrednictwem priv nie obrażałam. To są zwykłe pomówienia.

Chusteryczka

Domyślnie

OT:

jest czy nie jest ?

bo sie już pogubiłam
    Cytat Zamieszczone przez magda1980 Zobacz posta
    tak sobie też myśle ,ale wolałam się upewnić...
    ja jej sercem a ona mi kijem
    hihi tu już nie mam nic do dodania, magda mnie dobrze zrozumiała
    Biedrono jak kto do mnie sercem to ja sercem i śledzioną i co tam jeszcze mam

ciesząc się nie widzeniem już wspomnianego krytykanctwa polecam tę opcję uprzejmie, forum pięknieje

modom współczuję braku takiej możliwości

i mając na uwadze brak opcji skasowania, więcej postaram się przykrymi OTami nie bronić- nie dochodzą privy więc i powodu raczej nie będzie.

ciekawe czy istnieje taka funkcja: wnosić głównie krytykę, napastliwosc, niezadowolenie i czepialstwo- jesli tak to wiem kto ją pełni.
    nie mogłam się powstrzymać;]

a mojej strony, OT the end

Chustomanka

Domyślnie

nie mam siły czytać całości ale

1. Jazzoo dziękuję Ci za forum i za pracę jaką zechciałaś w nie włozyć
    2. nie wiem jaki miałaś wpływ na kolorystykę ale dla mnie jest piękna, jasna i optymistyczna
    3. ale gdyby miała być inna to też bym się cieszyła... byleby działalo...

o gustach podobno się nie dyskutuje .. i zawsze mi się wydawało, że duszą forum są forumki i informacje jakie można na nim znaleźć a nie logo czy kolor ikonek.... ale ja ze wsi, ja się nie znam.

. Awatar mart
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

kasować może i nie kasujemy ale zablokować możemy, co czynię.

jestem w szoku, szczerze powiedziawszy.
    1. nie ma miejsca na demokrację przy wolontariackiej i darmowej pracy adminów oraz 3 tysiącach użytkowników.
    2. powiem wprost, i to nie pierwszy raz - jeśli komuś przeszkadzają zapisane bądź umowne zasady panujące na forum - nie musi tu być i się męczyć. jest wiele miejsc w sieci, które zapewne spełnią wygórowane i wysublimowane oczekiwania najróżniejszych użytkowników. gdyby chusty.info było mało ciekawym miejscem i z samymi niedogodnościami, to na pewni tak tłoczno i gwarno by tu nie było.
    sugestie, oferty pomocy etc są jak najbardziej mile widziane ale też o wszystkim decyduje administratorka czyli jazzoo.
    3. zanim zaczniecie publicznie narzekać na, przepraszam, pierdoły to się zastanówcie pięc razy czy to dobry czas i dlaczego np. w tym przypadku forum się zmienia.

Uprawnienia umieszczania postów