Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Flip mi przecieka - to jednak wkład...:-(

Chustoholiczka Awatar kubutkowa
    Miejscowość
    Reykjavik / Poznań

Domyślnie

Magda jest bezsilna....Uzywałam ich miesiąc,wiec to nie to...Chłonęły bosko, a tu nagle taki klops!

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie

A co się dzieje jak nalejesz na niego wody? Spływa czy wchłania? Sprawdź to samo po obu stronach wkładu i porównaj z jakim dobrym wkładem.
    A potem napisz do producenta.

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

wymysliłam,ale nie gwarantuję efektu
    weź jednego flipa wsadź do gorącego roztworu octu z wodą (tylko tego octu tak od serca wlej,baaardzo dużo) i potrzymaj tak z kilka godzin,najlepiej w słoiku z nakrętką,bo ocet paruje.potem wypłucz tak żeby zapach znikł,co może trochę potrwać,możesz wrzucić do pralki z ciuchami zanim zacznie się program płukania,tylko bez płynu do płukania-żeby szybciej było.
    ocet jest sporo silniejszy niż kwasek,zobaczymy,jak to nic nie da to zrobiłabym flipom pa pa od tyłka i używała jako ścierek

Miejscowość
    Reykjavik / Poznań

Domyślnie

No więc , zrobiłam test wchłaniania.Po stronie "przy pupnej" nic nie wchłonęło,cała woda spłynęła jak po pulu.Strona chłonna wchłonęła ok.Stad wniosek ,ze ta strona "mam sucho" sie pozatykała....Ocet?

Chustoholiczka Awatar Liv
    Miejscowość
    Wieś zwana Warszawą, zielone Powiśle

Domyślnie

spróbuj z octem. ale to ciekawa sprawa, że nawet kwasek nie dał rady. no i zastanawiam się, co mogło polar aż tak zatłuścić. kupa? bo ewentualny tłuszcz z proszku puściłby w kwasku. w sumie jak sobie przypomnę pierwsze kupy zośkowe, jak na samym mleku jechała, to faktycznie tłuste były. ale żeby aż tak?
    Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)

Pochłonęło mnie życie,
    więc w wirtualnym niebycie
    pozostaję do odwołania.

Miejscowość
    Reykjavik / Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zosinamama Zobacz posta
    co mogło polar aż tak zatłuścić. kupa? bo ewentualny tłuszcz z proszku puściłby w kwasku. w sumie jak sobie przypomnę pierwsze kupy zośkowe, jak na samym mleku jechała, to faktycznie tłuste były. ale żeby aż tak?
    No właśnie....Nie stosuje żadnych kremów ani oliwek,a jesli stosuje,to zakładam pampersa.Jestem wkurzona ,bo 6 wkładów mi sie do smieci nadaje....

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie

Magda, napisz do producenta. Ciekawe co odpowiedzą.

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Uprawnienia umieszczania postów