Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: co wkładacie do wełnianych otulaczy?

ratyska
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blabla0 Zobacz posta
    kochana a gdzie kupic te popolini? bo ja nigdzie ich nie widziałam w polskich sklepach
    Na "recenzje pieluszek" w watku o nich ktos napisal, ze w P. ich nie ma. Ja czesc kupilam w polskim lumpeksie. Jest ich b. duzo na niem. ebayu (to tako najzwyklejsza pielucha). Poza tym sa prawie identyczne z mother ease od aniamamaalexa, tylko minimalnie bardziej puchate i sprzedawana standardowo z dopinana wkladka.

Chusteryczka
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

do gatków to faktycznie formowanka najlepsza bo tetra trochę się przesuwa (siku jeszcze mały problem ale kupka- nie wyobrażam sobie tego sajgonu)
    natomiast do otulacza to juz zaden problem - idzie to co jest pod reką, formowanka, tetra, wkłady bambusowe itp

Chustomanka Awatar ewinka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez klusiecka Zobacz posta
    hmm poradźcie, sprzedałąm kieszonki, żeby było na wełenkę
    a teraz okazuje się że ten stos tetry który mam starcza na max półtora dnia
    w sumie kieszonki to czasem na noc zakładamy a tak to ciągle młoda jest w tetrze, co dokupić tetrę? ale gdzie ja dostanę grubą i chłonną? muślin? bambus? hmm
    Ja też używałam głównie tetry, ale kupki w nocniku i przewijałam po każdym siknięciu.
    Dobrą tetrę kupisz w pieluszkarnia.pl

Blabla0, możesz używać tetry składanej w latawiec, wtedy kupka nie wyleci, a dla powiększenia chłonności możesz położyć na tetrę między nóżki jakąś wkładkę, choćby z flipa - pupka w tetrze na pewno będzie mała

Chustomanka Awatar blabla0
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewinka Zobacz posta
    Ja też używałam głównie tetry, ale kupki w nocniku i przewijałam po każdym siknięciu.
    Dobrą tetrę kupisz w pieluszkarnia.pl

Blabla0, możesz używać tetry składanej w latawiec, wtedy kupka nie wyleci, a dla powiększenia chłonności możesz położyć na tetrę między nóżki jakąś wkładkę, choćby z flipa - pupka w tetrze na pewno będzie mała
    kurcze właśnie mi ten latawiec jakoś nie wychodzi tetra majta sie po same kolana niby jakos złoze zapne zapinką, mała ruszy nogami i są wieeeelkie dziury przy nogach grrrrr
    mam tetre bambusową, składam ją w prostokąt do flipa i sie sprawdza ale motac jakoś nie umiem :/
    kupy jeszcze rzadkie, lejące, ale tez w sumie taka kupa co 2 dzien jest... myslałam kupic formowanki ale ile to ich by trzeba miec żeby cały czas na tym pieluchowac- w upały wiadomo ze praktycznie 24 na dobe w wełniaku bym chciała trzymac... chyba ze najwyżej będe częściej prac jak zakupka
    a jak formowanki to jakie? yettowe welurowe by się sprawdziły?

Uprawnienia umieszczania postów