Pokaż wyniki od 1 do 18 z 18

Wątek: Anielski plecaczek - co z tą nogą?

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar mamaŁucji

Domyślnie

Marzenko, spróbuj zamotać Anielkę z raczkami na zewnątrz, bedzie jej fajniej a wydaje mi się, że łatwiej tak dociągac chustę. Górna krawędź musi kończyć się pod pachami.
    "Bądź śmiały, inny, niepraktyczny, broń sedna swojego zamierzenia i twórczej wizji przed asekurantami, czcicielami frazesu i niewolnikami pospolitości". Sir Cecil Beaton
    [*]

Chustofanka Awatar manah
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamaŁucji Zobacz posta
    Marzenko, spróbuj zamotać Anielkę z raczkami na zewnątrz, bedzie jej fajniej a wydaje mi się, że łatwiej tak dociągac chustę. Górna krawędź musi kończyć się pod pachami.
    Olu, a czy to nie za wcześnie dla Anieli, tak z rączkami na zewnątrz?
    Skończyła 8 miesięcy, ale mam stracha.
    Nikoś 13.12.2005, Anielka 18.10.2009, Helenka 03.08.2011

Domyślnie

Siedzi sama? Z resztą wszystko zależy od dobrego dociągnięcia chusty. Z tego co wiem to jest najwazniejsze a Aniela już taka mała nie jest Próbuj, jak coś bedzie nie tak, to nie bedziesz tak motać.
    Osobiście to zaczęłam Lucie motac z rączkami na zewnatrz gdy skończyła 11 miesiecy, ale uważam, że to było za późno, kierowałam sie własnie strachem, że "coś" sie stanie(głównym generatorem tego starchu był mój Maciej oczywiście ) Troche szkoda mi teraz tego straconego czasu, no ale cóż...a przeciez Twoja Anielka jest znacznie większa od Łucji, silniejsza. Ja bym sie nie bała, chusta tak czy siak mocno wszystko trzyma.
    Ostatnio edytowane przez mamaŁucji ; 22-06-2010 o 23:51 Powód: dopisek
    "Bądź śmiały, inny, niepraktyczny, broń sedna swojego zamierzenia i twórczej wizji przed asekurantami, czcicielami frazesu i niewolnikami pospolitości". Sir Cecil Beaton
    [*]

Chustofanka Awatar manah
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Olu, Anielka w ciągu ostatniego miesiąca sama usiadła, zaczęła raczkować (do przodu) i wstała. Szaleje dziewczyna na maksa
    To spróbuję, tym bardziej że pewnie siedzi. Adaś ma urlop, więc bedzie asekurował

Domyślnie

Trzymam kciuki za próby i przepraszam za pomyłkę w imieniu Anielki, już poprawiłam
    [*]

Chustofanka Awatar manah
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Dziękujemy
    I nic się nie stało, hi hi

Uprawnienia umieszczania postów