Pokaż wyniki od 1 do 20 z 51

Wątek: czy pranie pieluszki + inne rzeczy jest ok?

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

od niedługiego czasu kiedy mały robi kupy i sporo sika na nocnik to piore razem z jego ciuszkami bo trudno mi przez 3 dni uzbierac pralke pieluch (mimo tego ze jest mała)
    dlatego najpierw rzucam pieluchy na płukanie, potem dokładam ciuszki i piore z dodatkiem nappy fresh i z kulą z pieluszkarni
    jest ok, nie nie farbuje, rzepy w porządku

Guest
    Guest

Domyślnie

jeżeli już to z bielizną
    ewnetualnie z jakimiś ciuszkami dziecia co plamu zejśc nie chcą przy 40 i trza wyższą potraktować

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

nie piorę z niczym,głównie dlatego,że pieluchy się niszczą o wiele szybciej niż gdy same lecą (jedyny wyjątek to jasne ręczniki włożone po wypłukaniu pieluch,a ręczników tyle używamy,że jak nie mam całej pralki pieluch to zawsze znajdzie się jakiś ręcznik do uprania).
    rzepy szarzeją i łapią kłaki,pieluchy szarzeją i szybciej się mecholą,ubraniami tak się nie martwię jak stanem pieluch,w końcu mają długo posłużyć albo być w stanie doskonałym do sprzedaży

Chusteryczka Awatar anqa
    Miejscowość
    Gdańsk / Sopot / Warszawa

Domyślnie

piorę z ciuszkami dzieciowymi, ew. bielizną swoją i wszystko ok
    tyle że ja mam tylko kilka kieszonek, reszta to wkłady i tetry do wełniaków......a że mała prawie odpieluchowana to musiałabym co najmniej tydzień na wkłąd do małej pralki zbierać.....

Chustoguru Awatar ala
    Miejscowość
    tu i tam

Domyślnie

z ubraniami wrzucam niekeidy same kieszonki albo otulacze, generalnie jednak pieluchy piore osobno
    DOULA

najczęściej zaglądam z telefonu, więc proszę o cierpliwość w odpisywaniu

Uprawnienia umieszczania postów