Czy ktos ma real fotki Papillon Rosanny ? Bardzo intryguje mnie ta chusta ale nie moge znalezc real fotek, ktore oddaja jej kolor![]()
Czy ktos ma real fotki Papillon Rosanny ? Bardzo intryguje mnie ta chusta ale nie moge znalezc real fotek, ktore oddaja jej kolor![]()
Aniu, wczoraj z Agutkiem próbowałyśmy robić zdjęcia Motylkom ale nie oddają rzeczywistego koloru![]()
Wg mnie to są łososiowate![]()
ehhhhhh strasznie mnie korca bo sa takie letnieno wlasnie ktos na tbw pisal, ze kolor jest nie do zlapania.
dzieki kochana, jak zwykle zdjecie lepsze niz te didyslawa![]()
No... didek pokazal różowe (czyt. bleeee) a tu takie śliczności![]()
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
O jaki ciekawy kolor - w końcu coś "innego" - podobają się![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Pewnie będzie tak jak z niebieskimi. Tzn., że kolor nie taki, motyle też brzydkie. A zaraz będą poszukiwane i mocno chciane
Fajnie, że łososiowe, bo na wcześniejszych fotkach wydawały się brzoskwiniowe. Zgadzam się, że ciekawy kolor
Dotarły. Kolor taki łososiowo-morelowy. Trochę trudny do opisania.
Szkoda, ze mają dwie nitki a nie trzy jak w poprzednich.
Ostatnio edytowane przez pati291 ; 15-06-2010 o 18:18
odnośnie fotek:
dziewczyny posiadaczki tej chusty live a próbowałyście wrzucić fotkę do photoshopa i popracować na poziomach i krzywych i uzyskać kolor prawdziwy??
może by się udało...
szyjąca mama Dawida (25.01.2007) i Milana (09.11.2009)
TulliMY Mei Tai - zapraszam - Mei Tai Miękkie Nosidełka dla Dzieci oraz Chustowe Metamorfozy
Najgorzej jak się coś komuś wydaje![]()
uprzejmie donoszę
http://community.livejournal.com/cho...43.html#cutid1
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
a ja mam pytanie, jak z gruboscią, porównajcie dziewczyny proszę do czegoś(np do nino ts, indio kobal rouge, albo tęczy, bo tyle mniej więcej bede umiala sobie wyobrazić)...?
ps.fotki sliczne, no i co kolejna chusta?![]()
K. 2009M. 2012
Grubsze niż ostatnie indio 40% lnu, tęczy nie mam więc nie wiem a z nino ts miałam w rękach przez chwilkę więc nie będzie to wiarygodna ocena ale jak wczoraj znowu macałam niebieskie motylki to grubość taka sama![]()
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®