Właśnie przerzucam zdjęcia na inny album, więc za parę min poprawię i powinno już widać
edit: teraz już powinno być wszystko ok
Ja też kupiłam z czystej ciekawości... Dzisiaj doszło i nawet jestem mile zaskoczona, bo za taką cenę spodziewałam się czegoś naprawdę gorszego. A tu wcale nie jest źle - mięciutkie, dobrze dopasowane do małej, dobrze odszyte, kapturek ładnie wpinany na zamek. Fakt, pasy dosyć słabo wypełnione i biodrowy troszkę się przez to podwija, ale my na razie waga piórkowa, więc nam nie przeszkadzaA, no i panel jest węższy niz standardowo - u mnie ma 31-32 cm, co akurat nam odpowiada, bo Lila malutka...
mama Julci (06.05.2005) i Lilki (06.12.2009)
wymianki: http://chusty.info/forum/showthread....h-doda%C5%82am
na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu
Mi tam dyndają i w tym i w ergo i nie przeszkadza mi to, ja to muszę coś mieć w rękach (często kluczami się bawię i przerzucam z jednej do drugiej ręki) i jak spacerujemy to właśnie trzymam sobie te paski(można je sobie zawinąć pod gumeczki albo podwinąć pod klamrę - podpiąć). Ja mam i w jednym i drugim na maksa ściągnięte bo ja cienka jestem ale mój mąż już nie
edit: jedyne co mi się nie podoba to kapturek (na zdjęciach miał być jak w Ergo na napki) jest zapinany pasek - ale rzadko się używa więc ujdzie i nie ma co wymagać za tą cenę, ale z drugiej strony można go odpiąć a w Ergo tylko "wcisnąć" w kieszonkę
oj a ja swoje VR ergo kocham miłością wielką - z każdym dniem upałów bardzieji Pyza jakaś taka radośniejsza w nim niż z manduca... i zasnęła mi jak niemowlę huehuehue
a na mnie tuli było za dużetak jak bondolino....
ale znalazłam jeden babol dzisiaj z rana w VR - nie da się rosić na brzuszku ze skrzyżowanymi ramionami jak w manduca - mam na myśli, że krzyżuję na plecach to coś co się nosi na ramionach a czego fachowej nazwy nie pamiętamale bez tego też nie jest najgorzej
Bardzo Was proszę o pomoc! Czy TO mt warte jest kupna?
Moja wymianka ---> http://chusty.info/forum/showthread....09#post1220509
Patrycja, żona Łukasza i mama Jasia![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl