połknęłaś mnie![]()
Franek 4.12.2008 Staszek 24.10.2010
podaj dalej
gatki podaj dalej
magnolia-podajdalej.blogspot.comhttps://www.facebook.com/podajdalej.magnolia/
demono podziwiam! Raz starałam się wejść przez swojego dziada, wejść weszłam, przejrzeć coś tam przejrzałam, ale o pisaniu mowy nie było!
i ja i ja i jaznaczy i ja nie
w takim tycim monitorku
![]()
ja mam taką prośbę odnośnie nie cytowania zdjęć![]()
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
calkowicie sie zgadzam calkowicie.
Ale jak mam edytowac cytowana wypowiedz w telefonie, kasujac co nie trzeba zostawiajac co trzeba to ZAWSZE kasuje za duzo i robota od nowa
wkurza mnie to niemiłosiernie na niektore takie wątki odpowiadam wiec dopiero jak mam mozliwosc zrobienia to w kompie
Ale co do wniosku z tematu zgadzam sie, mimo to
E. 2009
"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski
Ja nie czytałam nigdy w telefonie, mam jakiś z czasów bezdotykowych i beztrzygieZa to zdarzyło mi się na Kindlu czytać, choć nie jest to proste zadanie
I pisać bym nie zdzierżyła na tym... (mam Classica, bezdotykowego, literki wybiera się kursorem)
Tomaszek - 23.09.2009r., Klara - 23.09.2015r.
Ach, to życie, jak trzeba to staje na wysokości zadania
Może lepiej jakby surowa wersja mobilna forum powstała.
popieram wniosek, proszę cytujcie tylko to co potrzeba bo bardzo ułatwia to przeglądanie forum przez telefon
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
ja uzywam od zawsze laptopa
obslugiwanie forum przez telefon to czarna magia
mi. kurcze no mozna cytowac zdjecia ale bez przesady - jak ktos wkleja 5-6 zdjec np. swojej pracy na handmade to przeciez wystarczy jedno zdjecie zaczytowac zeby wiadomo bylo o co chodzi
no wiem, wiem.
na swoje usprawiedliwienie - to było bardzo ładne zdjęcie bardzo ładnego dziecka![]()
Ło Matko!!! Że ja na to nie wpadłam! Przecież ja mogę forum czytać w pracy w moim nowogwiazdkowozprezentowanym telefonie!!!
No dzięki, dziewczyny. Człowiek czasem na tak oczywistą sprawę sam nie wpadnie![]()