Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Magia...

Chustofanka Awatar Kaja
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie Magia...

W ubiegły weekend byliśmy na weselu (w stronach moich teściów). W trakcie zabawy w tym samym pensjonacie moim dzieckiem zajmowała się dziewczyna (polecona przez znajomą) – 16 lat. Chodziła z nim na wózkowe spacery, zabawiała w pokoju i pilnowała podczas snu w nocy. Ja byłam pod telefonem.
    Chusta oczywiście była z nami, bo bez niej to ja się nie ruszam
    W pewnym momencie zadzwoniła. Poleciałam na górę – maluszek płacze, dziewczyna przejęta mówi, że nie wie co się stało (myślę sobie, że ja też nie i mały pewnie też nie do końca – po prostu rozżalony, po prostu ból istnienia, potem sobie wymyśliłam, że pewnie przejął się, że przy pierwszym płaczu mnie nie było)
    NIC nie pomagało – ani pierś, ani wzięcie na ręce. Taki straszny, nieukojony płacz. Tak na szybko zawiązałam koalę (na kreacji weselnej ) I…. magia…. Cisza… kilka głębszych westchnień maleństwa. Dziewczyna patrzy jak urzeczona. Mówi, że widziała nas w chuście w kościele (dziewczyna ze wsi moich teściów), że przeprasza, przyglądała się z koleżanką kilka razy, bo tak super wyglądamy, że świetne, widać jak się maleństwo uspokoiło…

Gdzie jej tam jeszcze do chustonoszenia?!
    Staś ur. 02.02.2008

Basia i Franio ur. 13.09.2010

kajapisze.pl - baśnie dla dzieci

Chustonówka

Domyślnie

Tak to jest magia, aż się rozmarzyłam...
    Moja dzidzia uwielbia usypiać w chuście, jak chce spać to się do niej pakuje, tak że czasami nie zdążę jej dobrze podociągać a ona już śpi
    Dobrze mieć taki as w rękawie

Chustofanka

Domyślnie

Piękne....
    Eeeech......
    Już się nie mogę doczekać takich chwil

Chusteryczka Awatar mayetschka
    Miejscowość
    Olsztyn

Domyślnie

pięknie...
    u nas chusta też jak balsam na bóle brzucha działa i na zasypianie przy bawiącym się Grochu. W chuście nic Pestce nie przeszkadza... Magia, ach ta magia

Doradca noszenia- kurs średniozaawansowany Die Trageschule® Drezden

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

może za kilka lat sie przywita tu u nas na forum i opowie o swoim pierwszym doświadczeniu z chustą, które miała gdy była jeszcze nastolatką

u nas dziś też chusta (a dokładniej mt) była ostatnią deską ratunku. zadziałała już w momencie motania
    Mama Wiktora (2007) czterech Aniołków[*][*][*][*] Igora (2013) i Borysa (2015)

Chustodinozaur
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Oj magia jest,ile razy to nas chusta ratowała,zwłaszcza przy kolkach.Po prostu cud,nawet moja mama,która nie wiem czemu jest przeciwniczką chust się dziwiła.
    od 12 lat:wiosna '07,zima '09, jesienna '11 i letnie'13 wiosna'18

Doradca Noszenia ClauWi®

Chustoholiczka

Domyślnie

sympatycznie i miło

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

super sie czyta. uwielbiam te momenty

matka czworga
    i psa

Chusteryczka Awatar rebelka
    Miejscowość
    Nowe n/Wisłą

Domyślnie

ja w ten w weekend tego doświadczyłam. Mateo był straszliwie marudny, nie pomagało tulenie, jedzonko, noszenie na rękach, nic po prostu. W końcu go zamotałam i nim skończyłam wiązać węzeł nastała cisza... Niesamowite
    "Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa

Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008

Uprawnienia umieszczania postów