Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 41 do 44 z 44

Wątek: Dlaczego nie lubicie Palla Usheri?

Chustoholiczka

Domyślnie

a mnie się duże motylki nie podobały, może dlatego, że należę do niskich kobit i do tego niekoniecznie gabarytowych. Za to drobne motylki (fiolet z różem) są cudne.

P.S. Dmuchawce (przynajmniej moje) można zamota tak, że widać albo duży albo mały wzór. I jest super, szkoda tylko, że trzeba omijać babole w tej chuście (ale o tym pisałam gdzie indziej).

Chustoguru Awatar Winoroslinka
    Miejscowość
    miejsce wymarzone

Domyślnie

jak zwykle wszystko kwestia gustu. Ja motyle swoje uwielbiałam, nie tylko motanie ich ale wzór też, a widziałam wiele chust ktore do glowy by mi nie przyszło kupić, bo ciezko mi zrozumiec ze moze sie to podobac - nie pisze tego złośliwie, po prostu naprawde zastanawiałam sie dlaczego ktoś dany wzór kupuje i za nic nie mogłam do tego dojść. Rozumiem wiec ze komus nie podobaja sie motyle i znowu sprawdza sie zasada, że gustach sie nie dyskutuje
    E. 2009

"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski

Chustoholiczka Awatar brikola
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

mi sie wzory podobają, do jakości Natek też nie mam absolutnie nic,
    ale rzeczywiście kolory mogły by być inne, mówię tu o dmuchawcach i elfach-dlaczego ciągle pojawia się ten jasny niebieski Natalio? choć tu też jest kwestia gustu i ciężko chyba się zdecydować na jedną przebojową barwę, jak chusta ma wyjść w jednym kolorze. Ale mi by się podobała w wersji czarno-białej taka elfia chusta A dmuchawce w sumie w tej zieleni są git, tylko gdyby wzór był mniejszy to by lepiej było.

no ale raz jeszcze-to wszystko gusta, nie da się każdemu dogodzić

Chustoguru Awatar Winoroslinka
    Miejscowość
    miejsce wymarzone

Domyślnie

a moje motyle sie wlasnie suszą przed podróżą do nowego domu i powiem szczerze ze tak mi troche żal, bo ona jednak ładne są, wbrew niektórym opiniom.. to przeciez taka alternatywa do tych w wiekszosci wzorzystych chust. Nie mam nic przeciwko pasiakom i innym kolorowankom ale taka chusta w stosiku daje równowagę
    E. 2009

"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski

Uprawnienia umieszczania postów