Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 40 z 44

Wątek: Dlaczego nie lubicie Palla Usheri?

demona
    Guest

Domyślnie

Ja myślę, że to bardziej dla Rosjanek. I mnie to nie dziwi, w końcu to biznes

Chusteryczka Awatar hexi
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

jeszcze sie taki nie urodzil...
    wazne ze w hameryce sie bedzie podobal i beda nati kupowac
    my mamy do wyboru cala mase innych wzorow

DB PBC

Chusteryczka Awatar lori

Domyślnie

ale masę innych wzorów Nati czy wogóle innych chust?
    http://milimoistudio.pl/ - Mili Moi Studio - fotografia rodzinna, dziecięca, portret
    https://milimoiwbeskidzie.wordpress.com/ - nasze przygody w Beskidzie

F 2008 L 2010 K 2013 I 2015

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Hexi dobrze radzi, Hexi Nati nie zdradzi .
    Kwestia gustu. Mnie dmuchawce może by się nawet spodobały, gdyby nie były tak gigantyczne - nie widać wzoru. A wracając do motyli-są ok, ale bez emocji.

Chustomanka Awatar roni21
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

wcale nie bez sensu
    biznes jest biznes a skoro producent "swiatowy" to kazdemu chce wyprodukowac "cos"
    didek chyba nie robi wszystkiego pod germanie...
    z reszta zalezy co sie komu podoba, mi oprocz pasiakow zadna Natka sie nie podoba i juz raczej nie spodoba
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
    -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Chusteryczka

Domyślnie

a mnie się bardzo podobają i wzór i kolor (mam niebieskie) jakaś dziwna jestem...

Chusteryczka Awatar bubusita
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez roni21 Zobacz posta
    wcale nie bez sensu
    biznes jest biznes a skoro producent "swiatowy" to kazdemu chce wyprodukowac "cos"
    didek chyba nie robi wszystkiego pod germanie...
    z reszta zalezy co sie komu podoba, mi oprocz pasiakow zadna Natka sie nie podoba i juz raczej nie spodoba
    Tak z ciekawości, to skąd wiesz, że Ci się nie spodoba już żaden wzór? No chyba, że masz jakieś przecieki dotyczące planów Nati na najbliższe kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt lat.
    Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
    *Paulo Coelho*

Chustomanka Awatar roni21
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

bo ile razy cos myslalam ze mi sie podoba i kupilam potem bylam mega rozczarowana i nabralam takiego dystansu do jakosci ze raczej przez wzglad na to nie kupie zadnej innej
    jak mi swita ze moze wzor fajny, mysle o reszcie i mi przechodzi
    ale nie mowie nigdy, mowie ze raczej przeciekow nie mam i raczej nie chce miec
    poprostu mi sie nie podobaja, cala tajemnica
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
    -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Chustomanka Awatar dagis
    Miejscowość
    se

Domyślnie

ja zwyczajnie nie lubie tego motywu
    wolalabym muchy np

do dmuchawcow nic nie mam
    ale tez nie powalaja mnie

za to ogolnie lubie nati
    i chetnie wracam do tych chust

Chusteryczka Awatar bubusita
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dagis Zobacz posta
    ja zwyczajnie nie lubie tego motywu
    wolalabym muchy np
    Oszzz Ty łobuzie, niech sie tu tylko odpowiednie osoby pojawią.
    Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
    *Paulo Coelho*

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Sosnowcu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez roni21 Zobacz posta
    bo ile razy cos myslalam ze mi sie podoba i kupilam potem bylam mega rozczarowana i nabralam takiego dystansu do jakosci ze raczej przez wzglad na to nie kupie zadnej innej
    jak mi swita ze moze wzor fajny, mysle o reszcie i mi przechodzi
    ale nie mowie nigdy, mowie ze raczej przeciekow nie mam i raczej nie chce miec
    poprostu mi sie nie podobaja, cala tajemnica
    well, jest nas dwie

Chustomanka Awatar dagis
    Miejscowość
    se

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bubusita Zobacz posta
    Oszzz Ty łobuzie, niech sie tu tylko odpowiednie osoby pojawią.
    tfu
    dobra
    komary

:]

Chustoholiczka Awatar aniakom
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ja mam te motylki, choć przyznam szczerze, że wolę wzór z drobniejszymi. Kolor - ten srebrzysto-niebieski bardzo mi się podoba.
    Noszą dobrze - jak na jedwab żakardowo tkany dla trzylatki.
    Julka 2001, Zosia 2007

Chustoholiczka Awatar kubutkowa
    Miejscowość
    Reykjavik / Poznań

Domyślnie

Mnie sie podobają drobne motylki, zwłaszcza w wydaniu różowo bordowym czy jakims takim (Dagmara je miała).Sama ich nie posiadam,ponieważ nie widzę się jakoś w tym wzorku.
    Duze motyle z kolei , nie podobają mi sie wcale.W żadnym kolorze.
    Ostatnio edytowane przez kubutkowa ; 12-06-2010 o 02:06 Powód: lit

Chusteryczka Awatar hexi
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez annya Zobacz posta
    Hexi dobrze radzi, Hexi Nati nie zdradzi .
    Kwestia gustu. Mnie dmuchawce może by się nawet spodobały, gdyby nie były tak gigantyczne - nie widać wzoru. A wracając do motyli-są ok, ale bez emocji.

lori, wzorow, wzorow choc i producentow tez - i o to cho

roni, widzisz a ja sie tak do didkow zrazilam i wiecej na nie nie mam ochoty... (no chyba ze stare limity... ) a jakosc nati bardzo mi odpowiada, z reszta trabie o tym na lewo i prawo

motylki mam male z lnem w rozmiarze plecaczkowym i nosza bardzo dobrze, kolor i wzor tez mi sie podobaja - na zywo zyskuja duzo
    perla stylowa, mimo tego ze wzor mi srednio podchodzi to najlepiej noszaca chusta jaka mialam
    teraz czekam na biale dmuchawce (wzor dmuchawcow mi nie lezy - ale na bialym go wlasciwie nie widac )

DB PBC

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

ja nie trawię nowego didka (znaczy od 2009),nati mnie zawiodło amazonią i grecją wełnianą,od tamtej pory omijałam obie firmy w nowościach do czasu motyli z lnem i to tylko dla ceny Bushido.
    kupiłam i nośność połączona z double face mnie powaliły.podejrzewam że to to samo co lny 50% didka,przynajmniej z wszystkich opisów tak wygląda,ale tu mam wzór i spoko cenę,a w didkach he he...len,dlatego nie skusi mnie didymos swoimi nowinkami,równie dobrze można spytać,czemuż to nawet nino ts tak zachwalane szybko pojawiło się w sporych ilościach w drugim obiegu i trzeba ostro zbijać cenę żeby się ktokolwiek zainteresował.

są udane egzemplarze i nieudane we wszystkich firmach
    a wg. mnie drobne motyle w wiązaniu giną i mało je widać.te duże bardziej mi się podobają i gdyby były z lnem kupiłabym natychmiast,ale są z jedwabiem,przy takich ciężarach mogę zapomnieć o jedwabiu i bambusie.

Chustoholiczka Awatar Agut
    Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magda1980 Zobacz posta
    ........czemuż to nawet nino ts tak zachwalane szybko pojawiło się w sporych ilościach w drugim obiegu i trzeba ostro zbijać cenę żeby się ktokolwiek zainteresował.

są udane egzemplarze i nieudane we wszystkich firmach
    a wg. mnie drobne motyle w wiązaniu giną i mało je widać.te duże bardziej mi się podobają i gdyby były z lnem kupiłabym natychmiast,ale są z jedwabiem,przy takich ciężarach mogę zapomnieć o jedwabiu i bambusie.

Magda a pamietasz jak w ubiegłym roku pawie wisiały na straganie i nikt ich nie chcial?! za 300 zł chodziły! a teraz?
    a pamiętasz jak Eibe?hhehehe ze swoim musialam cene obniżać żeby ktoś je przygarnał a teraz?
    podobnie zdaje sie z zinkiem hehehe było i z mossem....
    Wiec jak widać gusta sie zmieniają i wszystko zależy od mody
    choć kurcze nie sądze aby kiedyś motyle natkowe sie nagle modne zrobiły

Chusteryczka Awatar Leika
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

A może się zrobią jednak modne? To w końcu porządny kawał szmaty Gusta i mody trudno tak do końca przewidzieć.

Ja bardzo lubię Natibaby i większość moich ukochanych chust jest właśnie od nich. No, ale ja też z tych, co to sparzyły się na Didku

Mam drobne motylki z jedwabiem - wolę te drobne. Bardziej mi taki wzór podchodzi.
    Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)

http://moje-dzieciaki.blogspot.com/

We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
    With our thoughts we make the world.
    Buddha

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

mnie sie podobaja motylki ale taki ciemny fiolet

Chustomanka Awatar Natalia

Domyślnie

To że czegoś jest sporo w drugim obiegu wcale nie oznacza, że coś jest mało lubiane. Jest dokładnie odwrotnie . Ilość danych chust na bazarku jest proporcjonalna do ilości nowych zakupionych chust. Im więcej nowych chust się sprzedało, tym więcej z nich trafi ich za jakiś czas do drugiego obiegu.
    Sprzedawcy się nie chwalą, ile sprzedają chust, więc osoba z zewnątrz tego wie. Motyle wszelkiej maści sprzedały się u nas w dużych ilościach.
    Ocena na podstawie ilości chust bazarkowych jest złudna. Sama kiedyś uważałam produkty pewnej firmy za kiepskie, skoro sporo było ofert używanych produktów tej firmy na Allegro. Dopiero po jakimś czasie zauważyłam, że sprzedaż nowych produktów jest wyższa niż u innych producentów, więc naturalnym jest, że do drugiego obiegu też trafia ich więcej.
    www.natibaby.pl - produkcja chust NATI, NATI Ring i in.

Uprawnienia umieszczania postów