Jedziemy ostatnio na samych tetrach i formowankach, a dziś przez kilka godzin w ogóle bez pieluchy.
To efekt upału mam nadzieję, a nie choróbsko jakieś... :/
tak, u nas to samo a do tego nie wiem dlaczego mniej tez pije![]()
pije mnie co chwila, wodę też, poci się tak, że z niego cieknie i sika faktycznie bardzo mało
U nas też, prawie każda pielucha sucha. Ale za to poci się ciurkiem...
Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020
https://manymum.blogspot.com/
u na tak samo, a pije więcej niż zwykle, a pieluchy suche, ale a to spocona cały czas..
Mama Stasia (15.04.2006), Róży (25.03.2009) i Helenki (15.10.2011)
normalneale wiecej pije piersi
sama tez mniej siusiam bo za to pot cieknie ciurkiem
Taaa... Martwi mnie to.Jak sie ma do tego kondycja nerek?
"W warunkach wolnorynkowych dyktat gustu większości prowadzi do dominacji rzeczy miernych i tandetnych." Cz.M.
Ja nie zauważyłam, żeby mnie sikała, raczej tyle co zwykle, ale staram się naprawdę duuużo i często dawać coś do picia - odwodnienie u maluchów bardzo groźne, więc czuwajcie![]()
A spocona i gorąca okropnie!
sika miej ale pije baardzo duzo i piers i wode
za to nie bardzo chce jesc;/ w sensie- NIE JE
Ja nie zauważyłam mniejszej ilości siku.... może ciut. Za to pić chce, ale nie chcę się niczego poza moim mlekiem tknąć.... a ja w pracy;-(
Mniej siku, dużo potu oczywiście, pić daję co chwilę mam wrażenie, ale czasem mała nie chce, to na siłę nie wlewamApetyt o dziwo lepszy niż w ostatnie chłodniejsze dni...
I u nas: mniej siku (bardziej żółte i wonne niż do tej pory - ale to może inny powód?), pije więcej i strasznie się poci.