Przymierzałam koszulke w sklepie i nagle....niucham,niucham,a to TEN zapach.....PRAWDZIWY,stary dobry silk!!!!No jakbym indio niuchała silkowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Rozmarzyłam się........
Przymierzałam koszulke w sklepie i nagle....niucham,niucham,a to TEN zapach.....PRAWDZIWY,stary dobry silk!!!!No jakbym indio niuchała silkowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Rozmarzyłam się........
Ja też znam ten specyficzny zapach... Z tym że mój jedwab całe szczęście szybko wywietrzał (miał na to 2 miesiące!), albo ja się już przyzwyczaiłam![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)
http://moje-dzieciaki.blogspot.com/
We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
With our thoughts we make the world. Buddha
Eee a jak toto pachnie? Mam z tussah i mnie to taka chamska chemią zajeżdża. Tak jakby nową farbowana narzutę wachaćAle nie jest to ani bardzo mocny zapach (a węch mam wyjatkowo czuły) ani jakos bardzo nieprzyjemny... Czyli mam rozumiec, że po praniu to nie przechodzi
![]()
to ja chyba uszkodzony zmysl powonienia mam, bo mi Indio jewabne niczym nie pachnialo ...
heh, a może po prostu nie jetem takim zboczkiem jak wy i nie niucham chust![]()
ale tego sie nie dało nie wyczuc. to po prostu jedyny aromat na swiecie. dla niektórych do wyrzygania,za przeproszeniem, a dla niektórych ,jak mła w własnej osobieczysta poezja, normalnie rodem z "pachnidła".
a jeszcze w połaczeniu z perwollem to była ba-jecz-ka!!!!!!