Pokaż wyniki od 1 do 20 z 31

Wątek: Park przy Podskarbińskiej W-wa

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar morepig
    Miejscowość
    Birmingham/UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez endzistone Zobacz posta
    oj nie nie nie - w zeszłym roku to ja w tym parku codziennie łaziłam z młodym w niebieskim elastyku i tylko ja sama tam byłam...
    raz tylko widziałam jakiegos starszaka w tkanej Lenny.
    ale fakt, że teraz coraz więcej jest tu chustowych. Ja w tym parku jestem codziennie niemal. Czekam na mojego MT i potem w nim bedę nawiedzać piaskownice
    jassne na pewno sama skoro ja tam bywałam codziennie, wzglednie co drugi dzien

pocketsfullofmemories.co.uk - Life & Kids Photography
    i na fb
    kolorowe śniadania - dopudelka i na fb

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

a ja mieszkam zaraz przy tym parku i bylam w nim na pierwszym - do tego xchustowym spacerku z Dzidziongiem
    jakby co, to mam nati pasiaka - chyba cypr...ale nie wiem...
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martita Zobacz posta
    a ja mieszkam zaraz przy tym parku i bylam w nim na pierwszym - do tego xchustowym spacerku z Dzidziongiem
    jakby co, to mam nati pasiaka - chyba cypr...ale nie wiem...
    ja też mieszkam obok Parku , mam zielonego pasiaka nati, niebieską kółkową i mam nadzieje wkróce maruyame, bo czekam na nią i czekam strasznie długo

ale dzisiaj wychodzic mi sie nie chce, bo ten deszcz i wiatr, no i odsypiam upały

jutro wybieram sie do klubu mam do Centrum Promocji Kultury, nie wiem czy na punkt 10, zależy jak mi wyjdzie z karmieniem, ale tak sie będe starac

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

no ja do klubu nie dojde, bo po pierwsze maly ciutke za maly chyba...chociaz moze przesadzam
    a po drugie mam wizyte w poradni laktacyjnej na 9 - walczymy na froncie piersiowym
    wiec chyba tym razem nie wypali...ale moze za tydzien...?
    zreszta wiecie moze do kiedy klub bedzie trwal...? w sensie czy jet przerwa wakacyjna jakas czy nie...?

Doula

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Ja z jutrzejszego Klubu Mam chyba zrezygnuję - choćbym kombinowała jak koń, to i tak zawsze jest w porze drzemkowej, młoda wtedy marudna i ucieka. Czy jest przerwa wakacyjna to nie wiem, pewnie nie, bo Magda szaleje organizacyjnie
    Powodzenia z jutrzejszą wizytą, zdaj relację
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

Byłam w klubie, ale o przerwe wakacyjną spytac zapomniałam , w każdym razie nie było o tym mowy. Dzieci jak zwykle pięknie się bawiły, a Monice głowa chodziła na wszystkie strony. Ripley uczyła mnie wiązać kółkową dzięki czemu Monika została wybawiona z pozycji kołyski

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

wlasnie wrocilam z parku na grochowie...
    i widzialam,nawet mijalam z dwa razy zamotana w kieszonke kapelusikowa panieneczke do blondynki mamuni z ksiazka
    chusta...ja sie nie znam, ale sliczna zielona, jakis pasiak...

czy jestes tu Chustomamusiu...?

Doula

Uprawnienia umieszczania postów