Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 31 z 31

Wątek: Park przy Podskarbińskiej W-wa

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

no ja do klubu nie dojde, bo po pierwsze maly ciutke za maly chyba...chociaz moze przesadzam
    a po drugie mam wizyte w poradni laktacyjnej na 9 - walczymy na froncie piersiowym
    wiec chyba tym razem nie wypali...ale moze za tydzien...?
    zreszta wiecie moze do kiedy klub bedzie trwal...? w sensie czy jet przerwa wakacyjna jakas czy nie...?
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Ja z jutrzejszego Klubu Mam chyba zrezygnuję - choćbym kombinowała jak koń, to i tak zawsze jest w porze drzemkowej, młoda wtedy marudna i ucieka. Czy jest przerwa wakacyjna to nie wiem, pewnie nie, bo Magda szaleje organizacyjnie
    Powodzenia z jutrzejszą wizytą, zdaj relację
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

Byłam w klubie, ale o przerwe wakacyjną spytac zapomniałam , w każdym razie nie było o tym mowy. Dzieci jak zwykle pięknie się bawiły, a Monice głowa chodziła na wszystkie strony. Ripley uczyła mnie wiązać kółkową dzięki czemu Monika została wybawiona z pozycji kołyski

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

wlasnie wrocilam z parku na grochowie...
    i widzialam,nawet mijalam z dwa razy zamotana w kieszonke kapelusikowa panieneczke do blondynki mamuni z ksiazka
    chusta...ja sie nie znam, ale sliczna zielona, jakis pasiak...

czy jestes tu Chustomamusiu...?

Doula

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

Hej Martita,
    to ja byłam , też chciałam wpis tutaj zrobić, ale mnie uprzedziłaś
    fajnie wyglądała Wasza rodzinka! chciałam się uśmiechnąć, ale mi jakoś tak krzywo wyszło :/, wstydliwa się chyba na starość robie
    Za to wdałam sie w dyskusje z babciami w parku, co to współczuły dziecku, że je w chuście męcze, najpierw chciałam odpalić, że to one zmęczone życiem są, ale jednak ostatecznie byłam miła

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

wiedzialam, wiedzialam, wiedzialam!!!
    jakos tak nie chcialam zaburzac cudownego waszego wygladu - mala spala, co nie...? - i zagadnac...ale WIEDZIALAM!!!

no to Kochana...teraz konieczna ustawka jakas, juz wiemy jak wygladamy, hehehe

Doula

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

swietnie, juz niedługo będziemy całą bandą chodzić i wszystkie babcie pomyślą, że to plaga jakaś matek co specjalnie męczą swoje dzieci
    ja w parku jestem właściwie codziennie, ostatnio tylko czasami na weekendy wyjeżdżam
    wysyłam do Ciebie PW

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

to przyznac sie ktore dzisiaj byly w Klubie Mam
    miumi - to wiem na pewno...ale nie wiem czy ktos jeszcze...?

Doula

Chustofanka Awatar Monique76
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

ehhh mialam isc do klubu mam.. Ale Zosia mi usnela chwile wczesniej i nie mialam serca jej budzic. Poza tym - czy jest sens tam isc z 9-cio miesiecznym dzieckiem? Pewnie w celu pogadania z innymi mamami to i owszem, bo maluch to niespecjalnie jakis skory do zabaw na razie
    Monika - mama Dominiki (20.02.2003) i Zosi (14.09.2009)
    "I niech sie mysli kolataja. Z kolatania rodza sie marzenia.
    A potem plany. Bo plany to marzenia z odkreslona data realizacji.." /by Marzena hlm

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

Ja chodzę, bo moja jest bardzo towarzyska jak na swój wiek, lubi gwar, kolory i całe zamieszanie, niedostymulowana jest jakaś
    no i pogadać z innymi mamami też jest fajnie.

Jeśli natomiast chodzi o chusty na podskarbińskiej, to ja dzisiaj widziałam koło swojego bloku Romkę z dzieckiem około 3 letnim, które siedziało na kawału materiału przewieszonym przez ramie, czyli tak jakby chuście - idea chustonoszenia zatacza coraz szersze kręgi

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

nam sieudalo wstrzelicw pojedzone oba bąble i poszlismy
    Magda obfocila nas w naturalnych pozycjach chustiwych, hahaha

Miumi, ja to czasem jak widze, jak sie wrzynaja - glownie wlasnie Romom czy Ormianom - te szaliki na przyklad ktore jak poucha uzywaja to mnie boli ramie...
    ale sAM FAKT,m ze nosza - super
    kilka razy nawet jakies Cyganki mi wrozyly 'za friko' jak szlam za,motana, hehehe - wkonu jak swoja jestem dla nich

Doula

Uprawnienia umieszczania postów