Pokaż wyniki od 1 do 20 z 31

Wątek: Park przy Podskarbińskiej W-wa

Mieszany widok

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie Park przy Podskarbińskiej W-wa

Natka Kalahari i coś granatowego z daleka na ławce (kółkowa albo pouch). Cudnie widzieć, jaki postęp od zeszłego roku, wtedy przez kilka miesięcy widziałam jedną tylko mamę zachustowaną.
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chustoholiczka Awatar karolinka251
    Miejscowość
    warszawa-kamionek

Domyślnie

musimy się spotkoać w końcu w parku bo jest nas sporo

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Talking

Cytat Zamieszczone przez kammik Zobacz posta
    Natka Kalahari i coś granatowego z daleka na ławce (kółkowa albo pouch). Cudnie widzieć, jaki postęp od zeszłego roku, wtedy przez kilka miesięcy widziałam jedną tylko mamę zachustowaną.
    Brązową Nati też widziałam, a granatowe, to moja nowa Vombati z Leosia Mój dzieć jak tylko w tej chuście jest, to zaraz albo chce jeśc, albo momentalnie usypia, a potrafił wcześniej 15 minut dziennie spac. No i siedziałam na ławce i karmiłam, a potem służyłam jako kołyska

Chustoholiczka Awatar v
    Miejscowość
    jakby Warszawa

Domyślnie

jesli pouch oliwkowy, to mogla to byc siostra pulcherii

w zeszlym roku robilysmy tam przyzwoite chustospedy popoludniami

Chusteryczka

Domyślnie

jubu tam się kręci często
    a ja miałam się przeprowadzać tam, ale nie wyszło... ale bywam też

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

A widzisz miumi, nie poznałam Cię z daleka My z wózkiem byłyśmy, bo cieżko zapakować w plecak osiem wiaderek, dwanaście foremek, trzysta grabek ale za to żadnej łopatki, bo wszystkie zgubione
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

ja tez poszlam najpierw z wozkiem, ale na szczescie mialam przy sobie kółkową, bo młoda leżec nie chciala, taka cwana sie zrobila, a pusty wózek został odprowadzony do domu przez TZ

Chustonówka Awatar endzistone
    Miejscowość
    Warsaw

Domyślnie

oj nie nie nie - w zeszłym roku to ja w tym parku codziennie łaziłam z młodym w niebieskim elastyku i tylko ja sama tam byłam...
    raz tylko widziałam jakiegos starszaka w tkanej Lenny.
    ale fakt, że teraz coraz więcej jest tu chustowych. Ja w tym parku jestem codziennie niemal. Czekam na mojego MT i potem w nim bedę nawiedzać piaskownice

Chustonoszka Awatar jubu
    Miejscowość
    Warszawa-Praga Pd.

Domyślnie

ja jestem ostatnio codziennie w tym parku - w ten upał nie ruszam się za daleko od domu, żeby móc wrócić zanim obie się rozpłyniemy. i z tego samego powodu w wózku, bo chusta/nosidło za bardzo nas grzeją. byłam też dziś (11-12), ale nie widziałam chustomamy żadnej ;/

dużo nas! tylko niestety w czwartek wyjeżdżam na długo, więc pewnie już się nie załapię na ewentualne spotkanie ale chętnie dołączę do Was w drugiej połowie sierpnia
    Zu - czerwiec 2009

Chustoholiczka Awatar v
    Miejscowość
    jakby Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez endzistone Zobacz posta
    oj nie nie nie - w zeszłym roku to ja w tym parku codziennie łaziłam z młodym w niebieskim elastyku i tylko ja sama tam byłam...
    na swe slowa mam dowody i swiadkow!

Chustoholiczka Awatar morepig
    Miejscowość
    Birmingham/UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez endzistone Zobacz posta
    raz tylko widziałam jakiegos starszaka w tkanej Lenny.
    ale fakt, że teraz coraz więcej jest tu chustowych. Ja w tym parku jestem codziennie niemal. Czekam na mojego MT i potem w nim bedę nawiedzać piaskownice
    jassne na pewno sama skoro ja tam bywałam codziennie, wzglednie co drugi dzien

pocketsfullofmemories.co.uk - Life & Kids Photography
    i na fb
    kolorowe śniadania - dopudelka i na fb

Uprawnienia umieszczania postów