ale nikt nie mówi, że się źle naciągają czy sztywne sąhoppy zawsze były mięciutkie
ino subiektywnie są cieńsze nowe - z tej partii maszynowo tkanych.
ps. Ja w starym ręcznie tkanym nairobie przeżyłam dwa upalne lata - Franek też![]()
ale nikt nie mówi, że się źle naciągają czy sztywne sąhoppy zawsze były mięciutkie
ino subiektywnie są cieńsze nowe - z tej partii maszynowo tkanych.
ps. Ja w starym ręcznie tkanym nairobie przeżyłam dwa upalne lata - Franek też![]()
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
ano wlasnie ja czesto czytam, ze gruba szmata, zle sie dociaga, niedobra dla maluchow/niedobra dla starszakow (bo krawedzie) i takie tam. a dla mnie nowa czy stara (chyba nie rozrozniam, szczerze mwoiac) to jedna ze szmat idealow. juz sie nie moge doczekac i timbuktu wroci z wystepow goscinnych i pomacam je obie na raz... ciekawe czy dobrze pamietam ze ono ciensze jest, czy po przeczytaniu tego watku mi sie tak zrobilo![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
ja na zlocie zeszłoweekendowym pokazywałam wiązania ludziom na dopiero wyjętym z pudełka Hoppku i sztywności żadnej w nim nie było - co wiecej ludzie zachwycali się miękkością tej chusty... starych starych niestety nie miałam w łapkach...
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!
ja miałam i starego i nowego - różnicy w miękkości nie ma żadnej, jedynie w wielkości węzłanowe są po prostu troszkę cieńsze, ale tak samo miękkie. teraz mam znowu starego, ale rozpoznałam to tylko po tym węźle właśnie.
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog