Pokaż wyniki od 1 do 20 z 24

Wątek: stare i nowe hoppy

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie

ale nikt nie mówi, że się źle naciągają czy sztywne są hoppy zawsze były mięciutkie ino subiektywnie są cieńsze nowe - z tej partii maszynowo tkanych.
    ps. Ja w starym ręcznie tkanym nairobie przeżyłam dwa upalne lata - Franek też

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aga Zobacz posta
    ale nikt nie mówi, że się źle naciągają czy sztywne są hoppy zawsze były mięciutkie ino subiektywnie są cieńsze nowe - z tej partii maszynowo tkanych.
    ps. Ja w starym ręcznie tkanym nairobie przeżyłam dwa upalne lata - Franek też
    ano wlasnie ja czesto czytam, ze gruba szmata, zle sie dociaga, niedobra dla maluchow/niedobra dla starszakow (bo krawedzie) i takie tam. a dla mnie nowa czy stara (chyba nie rozrozniam, szczerze mwoiac) to jedna ze szmat idealow. juz sie nie moge doczekac i timbuktu wroci z wystepow goscinnych i pomacam je obie na raz... ciekawe czy dobrze pamietam ze ono ciensze jest, czy po przeczytaniu tego watku mi sie tak zrobilo
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chustoguru Awatar odynka
    Miejscowość
    odiland

Domyślnie

ja na zlocie zeszłoweekendowym pokazywałam wiązania ludziom na dopiero wyjętym z pudełka Hoppku i sztywności żadnej w nim nie było - co wiecej ludzie zachwycali się miękkością tej chusty... starych starych niestety nie miałam w łapkach...
    Wataha: Nelly: 14/06/2007 Lilly i Zuzka: 15/09/2010

http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
    http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja

2014 będzie nasz!

Chusteryczka Awatar kamuszyca
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

ja miałam i starego i nowego - różnicy w miękkości nie ma żadnej, jedynie w wielkości węzła nowe są po prostu troszkę cieńsze, ale tak samo miękkie. teraz mam znowu starego, ale rozpoznałam to tylko po tym węźle właśnie.

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa- Stegny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kamuszyca Zobacz posta
    ja miałam i starego i nowego - różnicy w miękkości nie ma żadnej, jedynie w wielkości węzła nowe są po prostu troszkę cieńsze, ale tak samo miękkie. teraz mam znowu starego, ale rozpoznałam to tylko po tym węźle właśnie.
    O tak, węzeł w starym hopie jest wielgachny.

Uprawnienia umieszczania postów