zaraziłyśmy się wielo;( spać po nocach nie mogłąm
ale juz jestem w trakcie zamawiania wielo i się cieszę-tylko drogie to-a powiedzcie finansowo sie zwraca potem?![]()
zaraziłyśmy się wielo;( spać po nocach nie mogłąm
ale juz jestem w trakcie zamawiania wielo i się cieszę-tylko drogie to-a powiedzcie finansowo sie zwraca potem?![]()
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
nie zwraca sie bo jak wsiakniesz to jak z chustami musisz kazda pieluche wyproboowac....radze przestan!!!!![]()
Mit o oszczędności wielo można se między bajki włożyć. Jak już wsiąkniesz to przepadasz. Butów sobie nie kupisz, torebki też nie ale dwie nowe pieluszki sąNajgorsze to to, że żadnych ośrodków odwykowych ni ma...
wciaga tak samo jak chusty![]()
Dokładnie - wciągają strasznie. ale mi potem fajnie jak nie widze ze w ciągu miesiąca nie ucieka mi z portfela kilka stówek na jednorazówki.
ja na szczęscie na razie się powstrzymuję przed kupnem nowych pieluch... ale parę na oku mam, więc jak przybędzie troche kasy to....
![]()
K. 2009M. 2012
a mnie nie wciągnęłomam stos tetry , ok 60 szt plus otulacze pulowe
kilka kieszonek i tyle
![]()
Mati 2010, Oliwcia 2012, Jula 2014
szajbuski-teraz widze co mi grozi
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Fusia, mówiłam że wciąga, jak na basenie zakładam to też łypią okiem i sie podpytują
I jak Ci się uda poprzestać na tych zakupach to jesteś wielka hihi
córa 2009
syn 2011
Ja to teraz mam radochę. Koszulka + pielucha i do wózkaA niech się gapią
A luby to jeszcze strój dopracowuje. Musi być odpowiednia pielucha do odpowiedniego stroju. Jak księżniczka to np. krótka sukienka + chustka + pieluszka w kwiatki, albo pielucha moro + koszula
A na basenie to jeszcze specjalnie na całą szatnie się lubego pytałam czy krówkę założymy
Za to Pulem do góry nie daje co by go słonko za mocno nie potraktowało.... ale formowankami szaleję
I teraz zbieram zwierzęcą kolekcje..... ot wpadłam![]()
też mi się na początku wydawało, że wydaję dużo za dużo. Ale od miesięcy mam ustabilizowany zbiór i rośnie we mnie potrzeba zwolnienia jednej szuflady, więc i sprzedaży paru rzeczy pieluchowych. Więc nie dość, że już nie wydaję, to jeszcze zacznie coś wracać
Mam
- tetrę, frotkę, otulacze (dla mniejszego dziecka)
- dużo kieszonek i wkładów do nich
- IB SIO
Asinus asino pulcherrimus