Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Mialam wczoraj fajny dzien :)

Chustomanka Awatar tulipowna
    Miejscowość
    Poznan

Domyślnie Mialam wczoraj fajny dzien :)

jak w temacie
    odwiedzila mnie moja bardzo dawno nie widziana kolezanka ze studiow, ktora baaardzo lubie i zawsze zaluje, ze tak rzadko sie widujemy. ostatnio widzialysmy sie okolo rok temu, kiedy maksiul obkopywal mi rejony jelita grubego w tym roku ona jest w ciazy i to juz prawie na koncu
    odwiedzila mnie wraz z dwiema swoimi kolezankami, ktore poznala na kursie jogi dla mam w ciazy. przyszly do mnie te trzy sliczne kobiety, wtargaly swoje brzuchy na moj strych (podziwiam!!!) i zechcialy posluchac, co mam do powiedzenia na temat chust.
    jak sie domyslacie trajkotalam i trajkotalam, machalam im szmatami przed oczami (fajerwerko dziekuje za elastyka!), zamotalam moje cierpliwe dziecko we wszystkie moje szmaty, poinstruowalam (o matko! ja???) dziewczyny, kiedy wiazaly kieszonki i koale na roboczych misiach bylo naprawde super! to byl niezwykly widok, naprawde! zdjecia mam, ale nie wiem, czy by sie zgodzily na zamieszczenie, wiec szanujac ich prywatnosc tym razem powstrzymam sie od fotorelacji
    no moze chociaz jedno z moim osobistym misiem

i powiem wam cos jeszcze, to wspaniale emocje moc sie podzielic chociaz odrobina wiedzy chustowej z kims, kto tego naprawde chce. polecam

Chustopaleozoik Awatar zulam

Domyślnie

Zapytaj czy możesz wkleić te fotki,byłyby superowe!

Chustoguru Awatar czukczynska
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Nie dziwię się,ze dostalaś skrzydeł Chciałabym zobaczyć fotki.Fajne muszą byc...

Chustonoszka
    Miejscowość
    KrakĂłw

Domyślnie

6 promiennych słoneczek + Twoje i Ty to poteżna dawka miłości i radości.
    Plis plis ZAAAARRRRAAAAŻŻŻŻŻŻAAAAJ

Chusteryczka Awatar landa
    Miejscowość
    okolice Tarnowa

Domyślnie

Masz super powód do radości
    A co do zdjęć to ciekawy musiał być widok trzech motających misie ciężaróweczek
    Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009

ChustoTata
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie Re: Mialam wczoraj fajny dzien :)

Cytat Zamieszczone przez tulipowna
    i powiem wam cos jeszcze, to wspaniale emocje moc sie podzielic chociaz odrobina wiedzy chustowej z kims, kto tego naprawde chce. polecam :)
    Też mieliśmy tę przyjemność :) Była u nas, ze swoją dwumiesięczną Beatką, para poznana na szkole rodzenia, Beatkę zamotaliśmy na nich w elastyka i się jej od razu spodobało, elastyka już zamówili i bardzo im się podobają chusty :)
    "Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości" Mark Twain
    Rufin 20.04.2008, Inga 13.07.2012

Chustofanka

Domyślnie

Też zarażam! Mojej znajomej urodził się w maju synek i powoli dojrzewała do zamotania. 2 tygodnie temu udało mi sie to zrobić i na razie próbuje na pożyczonym ode mnie storczyku... którego będę opłakiwać przez miesiąc

Uprawnienia umieszczania postów