Cobra ja to mam mało ciekawy skład swojej kolekcji
ale będe pamiętać
![]()
Cobra ja to mam mało ciekawy skład swojej kolekcji
ale będe pamiętać
![]()
Magdalena - jestem chustoholiczką...
To choroba przekazana genetycznie... moja prababcia chustowała, moja babcia motała, moja mama nosiła....
i ja jestem nosicielką...
Po prasowaniu jeszcze inna ta chusta, straciła na grubości i jest lejąca jak 100% jedwabZdjęcie ciężko zrobić moim aparatem. Nie ma wyraznego wzoru, tylko różnica w teksturze.
![]()
to ja dorzuce fotkę porównawczą jeszcze nie pranych z ellevill jade she
![]()
Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
dopóki nie sprawdzisz sama na sobie będzie Cię ta chusta męczyćPrzynajmniej ja tak mam z chustami...
Dmuchawce noszą fajnie, są dość gruba więc nie wiem czy nie będą grzały w lecie, ładne, ale gniotą się bardzo po noszeniu. Aha i wyjątkowo ciężkie są, takie mięsiste
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
dla niektórych fog wygląda też jak szmata do podłogi a wg mnie to kawał ładnej chusty![]()
Magdalena - jestem chustoholiczką...
To choroba przekazana genetycznie... moja prababcia chustowała, moja babcia motała, moja mama nosiła....
i ja jestem nosicielką...
szare dmuchawce z lnem po noszeniu wyglądają właśnie jak szmata do podłogi![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
Moje po praniu maja 3,66 (rozmiar 4 kupowałam). Mam nadzieję że w kolejnych praniach już się bardziej nie skurczą. Jeszcze nie są takie miękkie, dosyć mięsiste przez co ciężko mi się chwilowo mota, trzeba chyba je troche złamać.
No to ja też zakupiłam i jestem ich bardzo ciekawaWizualnie są śliczne... Ech
Zuzu (styczeń 2010), Kalina (wrzesień 2012)
Doradca Akademii Noszenia Dzieci, Instruktor masażu Shantala. Bliskość na starcie - ja w sieci![]()
W Poznaniu też nosimy
no właśnie czeka mnie prasowanie i tak cichutko liczylam na to że może to pomoże tylko tak zwlekam i zwlekam bo ja strasznie nie lubie prasować! :/
Po perypetiach związanych z pralką (m.in. zalałam sobie kuchnię, bo pan magik wyciagając pralkę wyciągnął z wężem i nie sprawdził, że wyleciał a ja szczęśliwa pranie wrzuciłam) dziś wyprałami i się suszy. Już prawie wyschła. Narazie jest taka bardziej zbita i chyba grubsza niż przed praniem. I wydaje mi się, ze kolor trochę inny niz przed praniem, jakby ciemniejszy. Ale może jakieś zwidy mam![]()
hehe, ja też nie lubięnawet sobie deski nie kupiłam do prasowania
swoich chust nigdy nie prasuję, bo nie mam gdzie...cholerka, może stół w kuchni zaadoptuje chwilowo jako deskę...
na razie czekam na kase, robie przelew i jadę do Natalii po chustę...
Olapio - kupiłam ją tylko z ciekawości - jak mi się nie spodoba, mogę Ci ja sprzedać![]()
Doradca noszenia [/FONT]ClauWi® po kursie zaawansowanym
Szkoła rodzenia i naturalnego rodzicielstwa GAJA - http://www.gaja-szkolarodzenia.pl/
Szkoła noszenia TULIPANNA - http://www.tulipanna.pl/
Stowarzyszenie "Poznań w chuście"
Mama Zosi (04.2007), Zuzi (02.2009) i Justynki (04.2013)