Ja kupiłam pierwsze IB SIO s. Założyłam kilka razy, bo na maleństwo to na za gruba po pupą. Mała wyrosła, zaryzykowałam z M. Pochodziła (raczej poleżała) rzadko i krótko, bo mała pulpet, więc szybko z rozmiarówki wypadłam. Nie zraziłam się mimo wszystko kupiła 2 L. Stosuję od jakiś 6kg i na dzień dzisiejszy to po nie sięgam jako ostatnie.... I tak dochodze do wniosku, że na nich się najbardziej zawiodłam... Obecnie mamy jakieś 70cm i 8,5 kg i odciski od nich wszędzie. Uda, brzuszek i co ciekawe wszystko pod pieluchę - dokładkie odbite każde załamanie pieluchy. Powoli mimo, że mi nigdy nie przeciekły zaczynam się zastanawiać nad pozegnaniem z nimi.....
Tak się właśnie nad tym ostatnio zastanawiałam jak to u chłopaków skoro ta pielucha nawet u mnie na pannie potrafi się odbić.....
Z innych to już po kilku uzyciach pozbyłam FB rozmiarowej. Trafiało mnie to dwurzędowe zapięcie. Trochę się zawiodłam na BG, a dokładniej na tym jak wyglądają po kilku miesiącach używania..... NB się wyzbyłam, bo mnie po prostu drażniła. Powolutku odkochuje się jeszcze w jednych, ale to najwyzej kiedyś dopiszę.
A mam już trochę ukochanychI nadal dokupuje, ale teraz to już jak mi się mega wzór spodoba
![]()