Luthienne - pomysł z pojemnikiem po margarynie ..... to już wiem po co panie w przedszkolu każą nam znosić opakowania po jogurtach, serkach itp
Ja z młodszym nie miałam do tej pory takich przygód, poza domem mu się nie zdarzyło nawet chcieć … za to córka choć starsza jest pod tym względem totalnie nie przewidywalna … zdarzało nam się stać w korku na obwodnicy trójmiasta i jej się chciało …. Całe szczęście jak doszło co do czego i wysiadłyśmy to na siusiu się skończyło …
Ale co powiedzieć dziecku na autostradzie ??? Tam nawet na siku nie można stanąć .. i nocnik chiński na niewiele się zda .... gimnastykowanie się w pędzącym samochodzie ?
A to ja jeszcze zapytam skoro taki temat już jest: po psach się każe sprzątać, a po dzieciach jak zrobią grubszą sprawę w parku na przykład zbieracie ?
raz swojego przyłapałam jak sie pręzył i zrobił w krzaczkach. Chwyciłam przez torebkę foliową i sprzątnęłam. Tak jak nie chcę wdepnąć w kupę zwierzątka tak i nie chcę w żadną innąI ze swojej strony chcę zadbać aby ktos inny nie wdepnął
A ja mam obręcz i to z trzymakiem. Hurrrra od baniek mydlanych - koło akurat na obwód dupinki mojego syna![]()
Dziś właśnie miałyśmy sytuację kupową, byłam z małą sama, duży sklep, ale bez kibelka dla ludu, brak możliwości szybkiego przerwania zakupów. No więc mówię - musisz w pieluszkę. Zrobiła, i liczę na to, że świeżo podleczony tyłeczek znów czegoś nie złapie :/ Ale tak ogólnie nie mam pojęcia jak to zorganizować. Myślę właśnie nad jakąś miseczką z pokrywką. No i fakt, najbardziej przeraża mnie wizja autostrady...
a czemu u nas nie są popularne turystyczne nocniczki? ja rozmyślam nad ich zakupem, a nie rozmyślałabym tylko brała od razu gdyby tylko w niższej cenie były, no i gdyby dało się je w Polsce normalnie kupić.
mam takie tescowe wiaderko a'la nocnik chiński, ale ono sporo miejsca zajmuje tak naprawdę, i do sklepu czy coś to raczej nie będę z nim chodziła.
[IMG]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/w/wuer2yjh0.png[/IMG]
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog