-
Chustomanka
Temat mnie zainteresował, bo potrzebuję nosidła na spacery z psem dla niemowlaka trzymającego głowę ale nie siedzącego. Mówię tu o takim 5-10 minutowym wypadzie przed blok. Nie godzinnym spacerze. Myślałam o Marsupi Plus. Od ilu miesięcy można w nim nosić? Pytam o opinie doświadczonych mam, a nie o zalecenia producenta. Wiem, że chusta lepsza ale chodzi mi o szybki wypad na dwór na kilka minut. Jak dziecko będzie już siadać planujemy MT.
-
Chustoholiczka
pepsi a ile on ma wzrostu? bo moze juz za duzy na marsupi. Lidka wyrosla jak miala niecale 5 miesiecy i wchodzila w rozmiar 74
-
Chustomanka
Jeszcze nie ma wzrostu, ale niedługo się urodzi. Ja po prostu lubię sobie wszystko przygotować wcześniej. Zakładam, że na zupełnym początku, ze względu na planowaną cesarkę, nosić nie będę. Mam już jedną chustę tkaną, w której mam zamiar nosić, jak tylko będę w stanie, ale pomyślałam, że na szybkie wypady z psem przydałoby mi się także nosidełko.
-
-
Chustomanka
-
Chustoholiczka
-
Chustomanka
Dziękuję bardzo za wszystkie rady. W takim razie wyruszam na poszukiwania. Gdyby ktoś miał na sprzedaż używane to byłabym chętna.
Ostatnio edytowane przez pepsi ; 19-06-2011 o 18:31
Uprawnienia umieszczania postów