Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 41 do 45 z 45

Wątek: Marsupi Plus czy nie?

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oki Zobacz posta
    A czy w chuście nie jest dziecku cieplej niż w nosidle?
    Dziecku w chuscie niejest cieplej niz w Marsupi. Rzekłabym nawet, ze jest mu w nim bardziej goraco niz nawet w kieszonce zawiązanej z chusty (nie mówiąc o kangurku). Noszacemu w Marsupi jest na pewno chlodniej, ale nie dziecku.

Chustonówka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sheana Zobacz posta
    Oki, skąd jesteś? Wybierz się na warsztaty! A na początek pooglądaj dział z filmikami o wiązaniu chusty. Nie taki diabeł straszny Dobrze zawiązana chusta lepsza do kręgosłupa niż nosidło, ale kluczowe jest "dobrze" Ja się uczyłam na Lauronie, parę wpadek było, ale chusta cudo. Otula, to fakt, ale są fajne letnie chusty - zajrzyj w dział o chustach, bo tu troszkę ten mój post OT
    I powodzenia!
    Jestem z Łodzi. Tylko że 1 sierpnia wyjeżdżam na wakacje i chciałabym do tego czasu coś nabyć, poszukam na forum jakieś info gdzie i kiedy się odbywają warsztaty. Obejrzałam już filmiki instruktażowe i faktycznie spróbuję chustę, kupię na początek jakąś używaną żeby sprawdzić czy dobrze będziemy się w niej czuli

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oki Zobacz posta
    Jestem z Łodzi. Tylko że 1 sierpnia wyjeżdżam na wakacje i chciałabym do tego czasu coś nabyć, poszukam na forum jakieś info gdzie i kiedy się odbywają warsztaty. Obejrzałam już filmiki instruktażowe i faktycznie spróbuję chustę, kupię na początek jakąś używaną żeby sprawdzić czy dobrze będziemy się w niej czuli
    mamy tu podforum "łódź". Popros o dostep Administratora i gwarantuje Ci, ze znajdziesz kilka dziewczyn, które chcetnie ci pokaza jak wiazac chuste.

Chustoholiczka Awatar sheana
    Miejscowość
    Puszcza (krk)

Domyślnie

Dokładnie, to masz jeszcze 2 i pół tygodnia na trenowanie
    A na chustostraganie na pewno coś fajnego wypatrzysz
    Lauron(Smo) 12.06.2010, Bruno(Gadzinka) 12.01.2012

Chustonówka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Ok, dzięki, tak właśnie zrobię