Pokaż wyniki od 1 do 15 z 15

Wątek: EC - super!

Mieszany widok

Domyślnie

Heh... dlugo się nie odzywałam, ale wylądowałam w szpitalu i usuwali mi wyrostek.... akurat 6 tygodni po porodzie... maleństwo musiało przez te pare dni przejść na mieszankę i smoczek ale na szczęście już wróciłyśmy do piersi Dzięki za linki i cenne uwagi. Aha - w niedzielę mamy chrzciny

Chustomanka Awatar ewinka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gabrielle Zobacz posta
    Heh... dlugo się nie odzywałam, ale wylądowałam w szpitalu i usuwali mi wyrostek.... akurat 6 tygodni po porodzie... maleństwo musiało przez te pare dni przejść na mieszankę i smoczek ale na szczęście już wróciłyśmy do piersi Dzięki za linki i cenne uwagi. Aha - w niedzielę mamy chrzciny
    Brawo za optymizm w takich okolicznościach! Dużo zdrowia i sił. Powodzenia!

PS. czytałaś ebooka Kingi Cherek?

Chustomanka Awatar mama-donna
    Miejscowość
    Dania-Løsning, Polska-Kędzierzyn-Koźle/Nysa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gabrielle Zobacz posta
    życzę więc szybkiego powrotu do formy super, że udało wam się wrócić do piersi, to nie zawsze jest łatwe w takich okolicznościach. Co do naszego EC to przechodzimy lekki kryzys ostatnio. Mała odkryła masę nowości i niesamowicie ją interesuje wszystko na około, że zapomniała w ogóle, że siusia i nic nie komunikuje. Nawet zabawy nie przerywa jak siusia i łapiemy tylko na czuja.
    Julia 26.02.2010 Miron 16.03.2013

Chustomanka Awatar araszara
    Miejscowość
    południowe okolice Warszawy (dawniej okolice Paryża)

Domyślnie

Gabrielle witaj, fajnie że już wróciłaś i wszystko wraca na prostą. Teraz odpoczywaj i nabieraj sił. W wolniejszej chwili odezwę się na priv.
    Musia i Tusia* V 2007 ... Franuś VIII 2008 ... Antoś IV 2010 ... Karolek VII 2013

* Mamusia i Tatuś wg 2,5 letniego Karolka

lubimy wielorazowe pieluszki używać i czasem szyć

Uprawnienia umieszczania postów