Witaj!
o ec ,pieluchach itd znajdziesz tu duzo informacji.Na pewno mozesz tez liczyc na wsparcie innych forumek.Rozgosc sie!
Witaj!
o ec ,pieluchach itd znajdziesz tu duzo informacji.Na pewno mozesz tez liczyc na wsparcie innych forumek.Rozgosc sie!
Heh... dlugo się nie odzywałam, ale wylądowałam w szpitalu i usuwali mi wyrostek.... akurat 6 tygodni po porodzie... maleństwo musiało przez te pare dni przejść na mieszankę i smoczek ale na szczęście już wróciłyśmy do piersiDzięki za linki i cenne uwagi. Aha - w niedzielę mamy chrzciny
![]()
życzę więc szybkiego powrotu do formysuper, że udało wam się wrócić do piersi, to nie zawsze jest łatwe w takich okolicznościach. Co do naszego EC to przechodzimy lekki kryzys ostatnio. Mała odkryła masę nowości i niesamowicie ją interesuje wszystko na około, że zapomniała w ogóle, że siusia i nic nie komunikuje. Nawet zabawy nie przerywa jak siusia i łapiemy tylko na czuja.
Gabrielle witaj, fajnie że już wróciłaś i wszystko wraca na prostą. Teraz odpoczywaj i nabieraj sił. W wolniejszej chwili odezwę się na priv.
Musia i Tusia* V 2007 ... Franuś VIII 2008 ... Antoś IV 2010 ... Karolek VII 2013
* Mamusia i Tatuś wg 2,5 letniego Karolka
lubimy wielorazowe pieluszki używać i czasem szyć