potrzebuję wąskiej chusty tkanej - 50 cm. W rękach tak wąską miałam tylko testową Zarę. Co jeszcze możecie polecić?
potrzebuję wąskiej chusty tkanej - 50 cm. W rękach tak wąską miałam tylko testową Zarę. Co jeszcze możecie polecić?
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
50 to nie wiem, ale 60 miały niektóre bambusy nati diamentowe, no właśnie stare elevile, didkom zdarza się nie być szerokimi(fale zwykle mają coś koło 62 cm)
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
60 cm to jesczze nie wąska - sama mam jedną nati i jednego storcza takiego. Nie wiem ile dokłądnie ma ta zara która u mnie była, ale na pewno jest węższa niż 60, na oko 50 cm.. ktoś mierzył? hmmm
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
tak z czystej ciekawosci: co jest w tych wąskich fajnego?
E. 2009
"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski
50-tek firmowych to chyba nie ma. ale jak się sfilcuje wełnę didkową to wyjdzie i 50. mam taką jedną na stanie![]()
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Mam GypsyMama ma 65 cm po naciągnięciu, bez naciągnaia 58cm
Ostatnio edytowane przez nemhain ; 08-06-2010 o 12:14
ja mam sfilcowaną w farbowaniu indio natur z wełną - 54 cm
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009
Stara Maruyama (to znaczy nie taka stara, przed liftingiem paskowym) ma około 60 cm, nie przeszkadza mi to zupełnie, szczerze mówiąc dopiero niedawno ktoś mi zwrócił uwagę że ona jakaś taka wąska i dopiero wtedy ją zmierzyłam![]()
Panna Maruda V 2009 i Marudnik Wielki VI 2011