Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Nosidla dostepne w USA - pilne

Chustonoszka
    Miejscowość
    Sopot

Domyślnie Nosidla dostepne w USA - pilne

Moj cora ciagle antychustowa (a do tego i antywozkowa) a ze lzejsza sie nie robi to powoli nie wyrabiam z noszeniem na rekach
    Malzonek bedzie mial okazje kupic cos w usa, ale nie osobiscie. Potrzebuje paru nazw firm/nosidel (dobrych oczywiscie) ktore sa tam dostepne.

Z gory dziekuje.

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Kiedys Linda poleciła mi rewelacyjne jej zdaniem (a jak Linda jakies nosidło poleca to wie co mówi ) nosidło z USA calyx.

Cytuje co mi napisala:
    [quote:1nn89ukd]Jezeli mialabys zamawiac drugie nosidlo, to tylko calyx.

Chustoholiczka Awatar Linda
    Miejscowość
    Stare Babice

Domyślnie

Calyx jest rzeczywiscie swietny, jeden juz jest u Ani z Tukikowa, testowala Dioneja. Rebecca, ta ktora szyje calyx, wraca z wakacji jutro.

Chustonoszka
    Miejscowość
    Sopot

Domyślnie

Nie wiem czy bedzie czas i da rade zorganizowac Calyx , zwlaszcza ze dla mnie i meza potrzeba by bylo tej wiekszej wersji, a pisze ze ma byc do lipca... wiec roznie moze byc z realizacja 'na dniach'.

Chustonoszka
    Miejscowość
    Sopot

Domyślnie

Po mailach, telefonach itd.... okazalo sie ze "na teraz" ciezko bedzie z czymkolwiek (zwlaszcza ze po drodze bylo sw. niepodleglosci i 1 dzien wypadl a do tego maz ma ograniczone mozliwosci zalatwienia tego osobiscie) ... najprawdopodopodobniej uda sie jednak kupic ergo z dodatkami, ewentualnie beco.

Uprawnienia umieszczania postów