Pokaż wyniki od 1 do 20 z 39

Wątek: Gadżety dla chustomam.

Mieszany widok

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pentla Zobacz posta
    TU jest. Zdjęcie nr 15.

i wszystko jasne Bardzo ci dziękuję

Chusteryczka Awatar Mika
    Miejscowość
    Wa-wa Jelonki

Domyślnie

tu padła opcja parasolki anty słoneczkowej, poszykuję takowej ale: coby nie była haftowana, była z nieimpregnowanego płócienka, kolor jasny no i ogólnie niekoniecznie w stylu retro
    czy w ogóle cos takiego się znajdzie bo przyznam że google nie poradziło sobie z tym zadaniem

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez enka75 Zobacz posta
    tu padła opcja parasolki anty słoneczkowej, poszykuję takowej ale: coby nie była haftowana, była z nieimpregnowanego płócienka, kolor jasny no i ogólnie niekoniecznie w stylu retro
    czy w ogóle cos takiego się znajdzie bo przyznam że google nie poradziło sobie z tym zadaniem
    a czym się różni antysłoneczkowa od antydeszczowej? nie moze być taka sama?

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

No i moją smycz do kluczy dziewczyny wyjasniły
    a parasol i na słońce i na deszcze uzywamy ten sam
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Chustoholiczka

Domyślnie

a czemu ma nie być impregnowana? To może kup jakąkolwiek i zamień materiał na taki, jaki się tobie podoba...

Chusteryczka Awatar Mika
    Miejscowość
    Wa-wa Jelonki

Domyślnie

oj widzę że szanowne Panie nie są namiotowe hehehe, różnica jest taka jak: pomiędzy przebywaniem na werandzie w upalny dzień w cieniu jabłonki mając przyjemność z zefirku, a pobytem w szczelnie zamkniętym namiocie
    wiem cosik o tym bo tegorocznego lata właśnie jako jedyna parasolka na słońce musiała być antydeszczowa, o koszmarze nigdy więcej
    co do przerabiania z.. na.. to ja mam dwie ręce i do tego lewe antyszyciowa jestem
    może ostatecznie być parasolka japońska ale ja mało japońska jestem by kompozycja była pełna
    Ostatnio edytowane przez Mika ; 20-08-2010 o 12:27 Powód: dopisek ad wątpliwości heheh

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez enka75 Zobacz posta
    oj widzę że szanowne Panie nie są namiotowe hehehe, różnica jest taka jak pomiędzy przebywaniem na werandzie w upalny dzień w cieniu jabłonki mając przyjemność z zefirku a pobytem w szczelnie zamkniętym namiocie
    o co ty robisz z tą parasolką ..... aż mnie ciarki przeszły - za duża wyobraźnia, oj za duża

Uprawnienia umieszczania postów