Pokaż wyniki od 1 do 20 z 168

Wątek: >>> LATO <<< Jak ubierać? W czym nosić? //połączone

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar nautika
    Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Bodziak z długim rękawem, koszulka z długim rękawem, rajstopy, spodenki bawełniane, dwie pary skarpet, czapka wybitnie letnia
    Ja na sobie koszulka z długim rękawem + bluza polarowa która zakrywa nas oboje
    Właśnie wróciła ze spaceru, było nam ciepło, musiałam się rozpinać. U nas kropi deszcze i 12 stopni na termometrze. Oczywiście parasolka na wszelki wypadek

O a ja też mam pytanie, macie sposób na ochronę przed deszczem, jak jest w miarę ciepło i w grę nie wchodzi założenie kurtki. Oczywiście tak żeby parsola nie taszczyć ze sobą?
    Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
    Kacper 2016 - Paskud
    Maksymilina 2019 - Gustlik

Chusteryczka Awatar oli-vka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

W lipcu wybieramy się z pięciomiesięcznym synkiem w góry. Będziemy robić dłuższe wycieczki, więc nie damy rady unikać słońca w środku dnia. Synek będzie jeszcze za mały na nosidło. Po przeczytaniu wątku wyszło na to, że najlepszą opcją będzie plecak prosty, ale z jakiej chusty, żeby Nas za bardzo nie uderzyło po kieszeni??? Na razie mam 2 chusty 100% bawełny, z tego jedna w ciemnych kolorach, więc raczej odpada...
    Doradźcie, proszę.

Chustonówka

Domyślnie

Mam małe pytanie. U nas w centrum Polski upał.
    Motam młodego w plecak ale nie wiem co mu na głowę wkładac...mam ochote uszyc coś sama z bawełnianej pieluchy..ale sama nie wiem co...macie cosprawdzonego..moze jakies zdjecia..
    prosze o pomoc bo mam metlik w głowie.
    Mlódy ma juz 10 mcy
    i pomaga pisac mmamie ...dlatego takie błeby
    Rybka

Chustonoszka Awatar Atoka
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Rybka my sobie radzimy z taką czapką. Ma troki, zasłaniane uszka, to na karku można zawinąć i podpiąć. No i daszek jest miękki, więc nie przeszkadza w spaniu

Zrodlo: smyk.com http://ecsmedia.pl/c/cool-club-czapk...xt20970557.jpg

Podobne maja w c&a, ale sa same troczki bez tych "patek" na uszka i niezbyt to lezy na glowie.
    Ostatnio edytowane przez Atoka ; 17-05-2013 o 15:14 Powód: Zrodlo obrazka

Chusteryczka Awatar melodi
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Chusta z bambusem zda się na lato?
    '12 Norbi 86 > 66 kg !!!

'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'

Chustomanka Awatar onka
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Ja noszę w bambusie diamentowym i nie mogę narzekać. Jeszcze jak kangura zaplotę to nawet w upały jest znośnie.

ChustoTata Awatar chustomaniak
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie lato

mnie też jest gorąco,nie mamy wózka,Franek ma 3 miechy,teraz chcemy kupić hopka ultra cienkiego,koleżanka ma i jest bardzo cienki, w upały zawsze będzie gorąco,czasem wózek by się przydał.Choc widzę,że Franiowi jest dobrze,on lepiej znosi upał od nas.Może zależy to od dziecka.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów