ja w selendagnu nosze i polecamjest cieniutka i przewiewna.
no ale malo obiektywna jestem bo sama te chusty sprzedaje, wiec mi nie wierzcie![]()
ja w selendagnu nosze i polecamjest cieniutka i przewiewna.
no ale malo obiektywna jestem bo sama te chusty sprzedaje, wiec mi nie wierzcie![]()
littlepenguin.eu - pieluszki wielorazowe handmade, akcesoria, chusty
w największe upały tylko w cieniuchnej kółkowej.
ale na dłuższy wypad jednak nosidło. i to jakieś cienkie letniemi było gorąco, ale młody w samej pieluszce wytrzymywał.
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny
Dziecko w samej pieluszce, spacery wczesnie rano (hehe, u nas nie bardzo wychodziły), albo późnym popołudniem/wieczorem, w miejsca ocienione, najlepiej do lasu, parku
![]()
Ja dzisiaj przez upały włożyłam synka w wózek. Musiałam iść o 13 odebrać synów ze szkoły więc w największy upał. Było mu gorąco i był niespokojny więc nie wiem, czy jutro jednak nie pójdzie w chuście![]()
Dorota i trzech muszkieterów '03, '05, '11
ja mialam parasol przeciwsloneczny i smigalam cale lato w cieniu pod parasolem![]()
dwa X albo prosty plecak w pasiaku różowym vatka
no i jedwab mam tez
ale na taki super gigant upał to wózek, a w ogóle to od 11stej do 16stej w domu siedziec![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
u nas w taki upał tylko wózek! Wczoraj zamotałam się na szybko i wyskoczyłam do warzywniaka. Wróciłam po 10 minutach cała mokra... Muszę popróbować z tetrą pomiędzy nami ale tak czy inaczej powyżej 30C wolę rozdzielność![]()
Marysia - 5 czerwiec 2011Moje największe szczęście.
W ostatnie gorące dni byliśmy u teściów-mała latała po trawie. A jak już noszę, to najlepiej nam w 2x albo prostym plecaku.
Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś
2.09.2019, Helenka
7.05.2021
Wczoraj rano niosłam Jagodę w lnianej chuście w plecaku -ona miała na sobie tylko pieluchę z otulaczem- ja wróciłam cała mokra, dziecię było suche. Dzisiaj nosiłam w MT bawełnianym, własnoręcznie uszytym -ja mokra, dziecię mokre z przodu -generalnie lepimy się do siebie. Ale wózek ciężki pchać pod górę w taki upał...z dwojga złego chodzimy w MT pod parasolką przeciwsłoneczną.