Mamy taki sam kapelusik, sprawdza się super, fajny jest sciagacz z tyłu, więc fajnie na głowie siedzi.
Co do prostowania nóżek, to taki wiek chyba, trzeba przeczekać i starać się mówić małej by się przytulała w trakcie wiązania, potem dzieci fajnie to łapią i współpracują- bardzo pomaga. Staraj się dawać więcej materiału pod pupę - wyciągaj tyle co po uszka a całą resztę ręką naciągnij i wciskaj dziecku pod pupę (ja aż podwijam prawie pod pępek robiąc majtki) i od razu wtedy podkręcam miednicę dziecku i nóżki idą w górę. A wygodnie ci na ramionach? Mam wrażenie że za bardzo skręcasz poły. Spróbuj dociągać chustę na wysokości twojego pępka i skręć tak półtora raza (tyle by na ramionach poły nie były skręcone - wygodniej tak). Powodzonka! Jest fajnie a będzie lepiej
![]()

- bardzo pomaga. Staraj się dawać więcej materiału pod pupę - wyciągaj tyle co po uszka a całą resztę ręką naciągnij i wciskaj dziecku pod pupę (ja aż podwijam prawie pod pępek robiąc majtki) i od razu wtedy podkręcam miednicę dziecku i nóżki idą w górę. A wygodnie ci na ramionach? Mam wrażenie że za bardzo skręcasz poły. Spróbuj dociągać chustę na wysokości twojego pępka i skręć tak półtora raza (tyle by na ramionach poły nie były skręcone - wygodniej tak). Powodzonka! Jest fajnie a będzie lepiej 

Odpowiedz z cytatem