Pokaż wyniki od 1 do 20 z 732

Wątek: Kielce - kto chce się spotkać?

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Fiona

Domyślnie

a ja prawie codziennie po Kasię idę do przedszkola około 14-stej, właśnie Sienkiewką
    jak Cię dojrzę jeszcze to na 100% zaczepię

Chustonówka
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

Hej, Ostroszyc, w takim razie mieszkasz w moich okolicach. Ja mieszkam na Zgody!!

Chusteryczka Awatar ostroszyc
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

Ooo a jak Twoje szlaki spacerowe prowadzą? Ja zwykle po południu do parku pomykam albo Kadzielnie zwiedzamy, może sie spotkamy?

P.s. mamy jeszcze 3 miejsca na warsztaty chustowania w sobotę...

Chustonówka
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

Moje szlaki, podobne do Twoich, aczkolwiek z przewagą parku. Natomiast spacerujemy o różnych godzinach, bo to zależy jak mam zajęcia na uczelni. Na spotkanie jestem chętna bardzo. A co do tego warsztatu to o której i gdzie on by się odbywał, bo również chętnie bym zajrzała, ale o 13.00 idziemy z Niunią na naukę pływania więc generalnie jesteśmy wolne dopiero po 14.00.

Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

Warsztat jest od 12.00, ale mamy już pełen skład. Jeśli będą chętni spróbujemy go powtórzyć.
    Zastanawiam się nad dzisiejszym spacerem, wychodzicie w taką zawieruchę? Paskudnie jest, ale z drugiej strony idzie zima więc na ładną pogodę nie ma co liczyć a siedzieć w domu przecież do kwietnia nie będziemy...

Chustomanka

Domyślnie

Dziewczyny, która ma ochotę na spotkanie w godzinach przedpołudniowych w kawiarni przy Muzeum zabawek? Ja wybieram się tam z moimi chłopakami w poniedziałek ok. 11.

Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

Ja mam wielką ochotę! Wczoraj mi się nie udało ale wygląda że w poniedziałek damy radę!
    Pozdrawiam
    Mały B: 2009
    Mała T: 2012

Uprawnienia umieszczania postów