a ja prawie codziennie po Kasię idę do przedszkola około 14-stej, właśnie Sienkiewką
jak Cię dojrzę jeszcze to na 100% zaczepię![]()
a ja prawie codziennie po Kasię idę do przedszkola około 14-stej, właśnie Sienkiewką
jak Cię dojrzę jeszcze to na 100% zaczepię![]()
Hej, Ostroszyc, w takim razie mieszkasz w moich okolicach. Ja mieszkam na Zgody!!![]()
Ooo a jak Twoje szlaki spacerowe prowadzą? Ja zwykle po południu do parku pomykam albo Kadzielnie zwiedzamy, może sie spotkamy?
P.s. mamy jeszcze 3 miejsca na warsztaty chustowania w sobotę...
Moje szlaki, podobne do Twoich, aczkolwiek z przewagą parku. Natomiast spacerujemy o różnych godzinach, bo to zależy jak mam zajęcia na uczelni. Na spotkanie jestem chętna bardzo. A co do tego warsztatu to o której i gdzie on by się odbywał, bo również chętnie bym zajrzała, ale o 13.00 idziemy z Niunią na naukę pływania więc generalnie jesteśmy wolne dopiero po 14.00.
Warsztat jest od 12.00, ale mamy już pełen skład. Jeśli będą chętni spróbujemy go powtórzyć.
Zastanawiam się nad dzisiejszym spacerem, wychodzicie w taką zawieruchę? Paskudnie jest, ale z drugiej strony idzie zima więc na ładną pogodę nie ma co liczyć a siedzieć w domu przecież do kwietnia nie będziemy...
Dziewczyny, która ma ochotę na spotkanie w godzinach przedpołudniowych w kawiarni przy Muzeum zabawek? Ja wybieram się tam z moimi chłopakami w poniedziałek ok. 11.
Ja mam wielką ochotę! Wczoraj mi się nie udało ale wygląda że w poniedziałek damy radę!
Pozdrawiam![]()
Mały B: 2009
Mała T: 2012